perjantai 16. elokuuta 2019

Kahvia ja virkattuja karkkeja

Tykkään kahvista. En varmaan voisi elää kuukautta tai viikkoa ilman kahvia. En joisi kahvia ellen tykkäisi sen mausta. No okei, varmaan joku nyt voisi sanoa että onko kahvi kahvia jos siihen laittaa puolet maitoa tai kermaa :D Myönnän, juon kahvini aina maidolla tai jos villiksi rupean niin kermalla. Mutta sitä en myönnä että laittaisin siihen puolet maitoa. Pieni liraus maitoa ja avot! Nam nam. Ja välillä jos villiksi ryhdyn niin mikään ei voita Starbucksin tai EspressoHousen lattea kanelilla ;) Näistä ajatuksista se sitten oikeastaan lähti. 


Olin jo pidempään katsellut Pinterestistä sellaisia kivoja virkattuja kahvikupin alustoja. Hetkellisesti tuli jokin neulejumi ja halusin kuitenkin tehdä käsilläni jotain niin päätin kaivaa virkkuukoukun ja yrittää tuhota Drops Parisin jämiä näihin. Halusin ehdottomasti pinkit kahvikupin alustat ja näitä tein yhteensä neljä, vähän niin kuin sellainen kiva astiasetti. Okei, myönnetään että kaksi näistä on turkooseja sillä ne sopivat hyvin meidän muumikuppeihin. 

Virkatut karkit ovat sitten toinen tarina. Niitäkin ja kaikkia erilaisia ruokia näin myös Pinterestistä ja koska lapseni tykkää leikkiä keittiöleikkejä (tai näin ainakin uskottelen) niin päätinpä ilahduttaa häntä tekemällä vähän jotain leikkeihin. En tiedä olenko hyvä vai paha äiti mutta en muuta helppoja keksinyt virkata kuin karkkeja :D Kuka äiti virkkaa lapselle karkkeja? No minä! Niitä oli jotenkin helppo virkata ilman ohjetta. En tosin tiedä että muistuttaako nuo karkkeja mutta niitä ne nyt kuitenkin on. Ja sain niihin upotettua Drops Parisin jämiä. Seuraavalla kerralla virkkaan sitten omenoita, banaaneja, vesimeloneita tai kurkkua niin tulee lapselle terveellisemmät leikit. Mutta tässä oli ehdottoman helppo vinkki jämälankoihin ja siihen jos kaipaa jotain helppoa ja nopeaa ohjetta. Pinterest on kyllä ihana paikka! Sieltä löytää niin paljon kaikkea kivaa! Perjantaisin voi kuitenkin herkutella niin päätin kirjoitella tämän juurikin tänään jos vaikka satuin herättelemään jonkun karkkihimotukset ;) Ei muuta kuin ostamaan tai virkkaamaan karkkeja!

Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti