maanantai 12. elokuuta 2019

Nuo ihanat neulotut nilkkasukat

Kerroin viime postauksessa, että hurahdin nilkkasukkiin! Ja niin todellakin tein, en ymmärrä, miten en ole aiemmin näitä tajunnut tehdä. Nämähän ovat ihanan nopeita ja helppoja tehdä ja sopivat mielestäni juurikin kesään. Suomen kesä on kuitenkin lyhyt ja viileäkin niin silloin on oivallista käyttää sellaisia kevyitä villasukkia :D Niin ja ajattelin nyt EHKÄ ottaa vielä tavoitteeksi lyhyiden villasukkien sukkalaatikon :D 
Näihin on siis ohje ihan omasta päästä, mutta villasukkaohjeesta saa muunneltua lyhyiden villasukkien ohjeen kun jättää varren neulomatta. Eli käytännössä neulot resorin ja sitten aloitat kantapään ja kantaosan kavennuksineen sen jälkeen ja avot sukka valmis! Vinkkinä muuten, että jämälangoista saa kätevästi näitä tehtyjä. En muuten laskenut näihin menekkiä mutta alle kerä meni, sillä vaaleanpunainen sekä harmaa olivat jämälankoja. Ja tein sitten innostuksissani toisetkin samanlaiset mutta värit toisinpäin. 


Tällä hetkellä on puikoilla vielä yksi lyhyt villasukkamalli ja se onkin oma malli. Pitäisi saada vaan aikaiseksi se toinen sukka. Kerroinko jo että näitä on vaan niin ihana tehdä :D Tässä vähän sneak peekia sitä mitä puuhailin kesällä. Olisi hirveästi kaikkia juttuja tänne kirjoiteltavaksi, mutta pikkuhiljaa tässä nyt sitten niin en aio ottaa stressiä niistä. Instassa julkaisen enemmänkin näitä juttuja, niin mielelläni saa alkaa seurata. Tuossa kuvassa näkyykin se instanimi ;)


Nyt toivotan oikein ihanaa viikkoa ja palaillaan taas piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti