sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Viime aikojen inspiroitumiset

Äskettäin paljastin InstaStoryissä, että saatan haaveilla monista eri töistä samaan aikaan ja siksi mulla on varmaan niin monta työtäkin aina keskeneräisenä. Koska joskus vaan et vaan voi vastustaa uuden työn aloittamista. Saatan inspiroitua vaikka jos näen vastaantulijalla kivan pipon tai hetken Pinterest-selailun tuloksena. Inspiroitumiset ovat ikään kuin sellainen elämän suola, josta en halua ikinä luopua. Unelmat ja haaveet ovat parasta tässä syksyn pimeydessä. Eikä sillä, että inhoaisin syksyn pimeyttä. Päinvastoin tykkään kyllä siitä, vaikkakin aina se ei saa inspiroitumaan niin paljon kuin vaikkapa valo. Mutta ajattelin sitten tehdä tällaisen postauksen, johon listailen viime aikojen inspiroitumisia. 

Viime viikolla näin Suuri Käsityölehden instagramissa aivan ihanat vauvan villahousut! En ole tainnut koskaan (?) tai ainakaan pitkiin aikoihin tehdä lapselle villahousuja, niinpä sitten sain nämä haavelistalleni. 

Kuva on nopeasti napattu screenshot SK:n instasta, joten en tämän parempaa saa siitä. Mutta jollain tasolla ihastuin näihin villahousuihin aivan täysin. Eikä se suinkaan ole pienet kissat polvissa. En ole ollut koommin ruskean suuri ystävä, mutta näissä se kolahtaa ja kovaa. Mitä parasta nämähän sopivat sekä tytöille että pojille. Nämä on varmasti laitettava toteutukseen asap. Muuten en saa näitä mielestäni. 

Toinen, johon rakastuin, niin on unipussit. En edes enää muista, kuinka kauan olen haaveillut unipusseista. Viimeisimmän Vauva-lehden kantta koristaa unipussi, mutta se ei ole oikein sellainen, josta itse olen haaveillut. En haluaisi sellaista vartalonmyötäistä vaan pikemminkin sellaisen, leveän joka menisi esimerkiksi vaunuihin. Vaikea muuten selittää sitä, mikä on mielessä. No eniwei, unipussi menee toteutukseen ennen villahousuja, sillä olen haaveillut niin kauan sellaisesta <3. 

Tässä pikaisesti löysin Novitan sivuilta sellaisen unipussin, josta olen haaveillut varmaan jo yli vuoden. Syy, miksen ole laittanut tätä aiemmin toteutukseen, niin on varmaan se, ettei sille löydy käyttäjää. Vaikka onko se nyt enää mikään hyvä syy, jos tästä on haaveillut jo näin kauan? Tässä linkki siis Novitan sivuille: unipussi . Itse asiassa muutama kuukausi sitten tilasin Baby Wooliakin nimenomaan unipussia varten.  Mutta koska jollain tasolla olen oman tien kulkija neuleohjeissa, niin saatan suunnitella itse sellaisen enkä tekisi siis minkään ohjeen mukaan. Omissa neuleohjeissa on mukavuudet, mutta on ne vaan aina työläitäkin. Minusta ei kuitenkaan ole aina noudattamaan jotain tiettyä ohjetta. 
 
Kolmas asia, josta olen haaveillut viime aikoina, niin neulemekot. Tämä nyt ei suinkaan ole mitenkään yllätys, sillä neulemekothan keksitään aina uudelleen syksyisin. Mekkoa en ole tainnut neuloa koskaan, niin nyt olisi varmaan sen aika. Toinen sivusto, jota käytän lähes päivittäin on Drops Designin garnstudio. Siellä on vaan niin ihania mekkoja. Tässä linkki niihin: neulotut mekot . Ohjeet ovat eri tavalla toteutettuja kuin esimerkiksi Novitan, mutta siellä on niin paljon kaikkea aivan ihanaa <3. Nyt jos aloittaisin, niin se varmaan olisi valmiina ensi syksylle :D Käsitöissä pitäisi aina olla jotenkin edelläkävijä eli nyt varmaan pitäisi neuloa kevätmekkoja, niin sitten ne saisi käyttöön oikeana vuodenaikana. 
 
Tässä siis viimeaikaisimmat inspiroitumisen kohteet: villahousut, unipussit ja neulemekot ! Oh, knitting planning here I come <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti