maanantai 21. lokakuuta 2019

Valepalmikkosukkia

Mun on pitänyt jo aiemmin kirjoittaa valepalmikoista. Kirjoittelin täällä  jo aiemmin palmikoista, ja siitä, kuinka rakastankaan palmikoita. Palmikkorakkaus ei ole mihinkään hiipunut, mutta kukapa ei myöntäisi, ettei aina pidä niistä palmikkopuikoista? Mitäpä sitä ei rakkauden eteen tekisi, ja oppisi sietämään sitä ylimääräistä palmikontekopuikkoa, mutta välillä kannattaa kokeilla valepalmikkoa. Vaikka rakastankin yli kaiken palmikoita, mutta en vain aina jaksa sitä ylimääräistä puikkoa, niin otin selvää valepalmikoista. En enää muista (tietenkään) mistä kaikkialta niistä luin saatikka mistä ohjeen nappasin, mutta nyt voin sanoa, että rakastan myös valepalmikoita! Kaikessahan pitää nykyisin olla vale -etuliite, niin myös palmikoissa! 

Nämä sukat tein joskus ehkä reilu pari kuukautta sitten. Joka tapauksessa silloin, kun sukkarakkauteni ei ollut kokenut vielä yhden sukan  syndroomaa. Ja voi, että miten paljon saakaan vaihtelulla taas kivaa merkitystä sukkiin. Näissä sukissa yhdistyvät  kaksi rakastamaani asiaa: palmikot ja raidat, tällä kertaa tosin palmikkoa edustaa valepalmikko. Valepalmikko tuo kivaa vaihtelua sukkiin ja todellakin niihin tilanteisiin kun sitä oikeaa palmikkoa ei vain jaksa. Näihin sukkiin ohje tuli omasta päästä ja voin sen kirjoitella myöhemmin tänne, jos kiinnostusta löytyy. Ilmaise kiinnostus siis kommenttina :D

Silloin kun tuo pienehkö palmikkoahdistus oli meneillään (paino sanalla pieni, sillä en ikinä ole kyllästynyt palmikoihin :D ) niin taisin googletella valepalmikoista ja Parittoman rasan sivuilta .löysin kivoja vinkkejä sukan resoreiksi ja valepalmikkoon. Siellä on myös ihan ohje valepalmikkoon. Nykyisin tuo valepalmikko tulee itselle kuin vettä vaan, niin en yleensä edes katso ohjetta mistään. Kunhan vain muistan, että sukkien silmukkaluku on jaollinen viidellä. 

Nämä taisivat tosiaan olla ekat valepalmikkosukat ja silloin en vielä tiennyt, että sen reiänkin saa pois jos haluaa. Tykkään näistä ihan hulluna tällaisina, mutta minulla on myös tekeillä valepalmikkoa ilman tuota pientä reikää. Itseäni se ei haittaa sukissa, mutta kivan pienen fiksauksen saa, kun opettelee myös sen valepalmikon ilman reikää. Kannattaa muuten laittaa oma instagram seurantaan, jos haluaa hieman ajankohtaisempaa sisältöä. Sillä tuntuu, että nykyisin ehdin blogin pariin yhä harvemmin, mutta instagramissa jaan paljon reaaliaikaisempaa sisältöä. Nykyisin jopa ihan äänellisiä storyjä :D Instagramini on siis @mknitdesign. 
Mutta tarkoitus on kyllä pitää blogikin reaaliaikaisena ja ennen kaikkea aktiivisena, sillä nautin tästä kirjoittamisesta niin paljon. Täällä pystyy kuitenkin höpöttelemään enemmän käsitöistä ja muustakin, niin en ole valmis tästä vielä luopumaan. Nyt mennään jo yli puolen välin lokakuuta, niin on pakko suunnitella jo loppuvuotta. Viimeistään ensi viikolla julkaisen Nenäpäivä -sukat.

Täällä   nimittäin kirjottelin Nenäpäivästä ja villasukista ja siitä, miten itse siihen liityn. Nyt olen saanut valmiiksi omat nenäpäiväsukkani, niin julkistan ne täällä hyvissä ajoin ennen virallista nenäpäivää. Lisäksi itsellä on menossa yksi pidempi käsityöprojekti niin se täytyy julkaista marraskuussa, sillä joulu liittyy siihen vahvasti. Tai pikemminkin joulun odotus. Projekti pitää vaan saada vielä valmiiksi. Olen niin kaivannut tätä kirjoittamista, yksi viikonkin tauko tuo ihan liian pitkän tauon. Siksi varmaan tästäkin postauksesta tuli tällainen sekasoppa, jossa höpöttelen nyt paljon kaikkea. Mutta nyt täytyy jatkaa muita askareita ja palataan taas piakkoin!

Mukavaa maanantaina ja kivaa uutta viikkoa!

4 kommenttia: