perjantai 6. marraskuuta 2020

Sukkalaatikko2020: Lokakuun sukkapari - linkki ohjeeseen

Vihdoinkin se on täällä! Nimittäin lokakuun sukkapari sukkalaatikkoprojektissa. Vielä syyskuun lopussakaan minulla ei ollut tietoa, että millainen on lokakuun sukkapari. Niin ne asiat vain loksahtelevat  paikoilleen, ja ehkä noin viikossa neuloin nämä, kun tuli sopiva neulomisflow. Kirjoittelin ohjeen samalla ylös ja ohje on nyt Ravelryssä ja mejate.fi -verkkokaupassa. Postauksen lopussa vielä linkit näihin. Tämän takia sukkaparin julkaisussa kesti niin kauan! Mua aina hieman jännittää näiden ohjeiden julkaiseminen :D Näissä sukissa neuloin ensimmäistä kertaa Vuonuen lankaa. Ostin keväällä Kässäpuodista Vuonuen pari vyyhtiä kokeiluun. Vielä silloin ei ollut aavistustakaan mitä niistä aioin neuloa. (Kyllä, ostin lankaa ilman mitään suunnitelmia :D ) Välillä suunnitelmien pitää vain odottaa oikeaa hetkeä.


Annoin nimeksi näille Suklaahippuset, sillä mielessä oli ollut jo pidempään suklaahippukeksit ja sillä teemalla villasukat. :D Lanka oli kiva neulottava ja näihin kului lankaa alle yksi vyyhti. Pientä twistiä tuo vähän erilainen varren resori ja varren kärki. En olisi voinut kuvitella, että joskus suunnittelisin sukkia, jossa on kirjoneuletta :D Mutta ehkä olen viimein päässyt kirjoneuleen kaveriksi - tai ainakin edes ihan vähän! 

 

Vuonuen lanka oli kyllä mielenkiintoinen uusi tuttavuus; tykkäsin todella neuloa sitä ja sukat ovat jalassa miellyttävät. Kestävyydestä en vielä osaa sanoa, sillä en ole vielä raaskinut käyttää sukkia yhtään. Nyt on sukkalaatikkoni valmis, sillä marraskuun sukkaparikin tuli jo neulottua ja joulukuun sukkaparin neuloin (muistaakseni?) jo syyskuussa. Nämä kaikki loppuvuoden sukkaparit ovat muuten kirjoneuletta ja esittelen ne piakkoin. En olisi kuvitellut, että neuloisin kirjoneuletta loppuvuoden sukkapareiksi, mutta hupsista, niin siinä kuitenkin kävi :D 

Tässä vielä linkit verkkokauppoihin, joista ohjeet löytyvät:

Ravelry: Suklaahippuset -villasukat ohje

Mejate: https://mejate.fi/kauppa/sweets-socks/

Oletko sinä kokeillut Vuonuen lankoja? Mitä neuloit ja mitä pidit niistä?

4 kommenttia:

 1. En ole kokeillut Vuonuen lankoja mutta kivat sukat olet suunnitellut ja neulonut. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat sukat! Ostin Vuonuen Wilhelmi-lankaa nyt pari viikkoa sitten ajatuksena neuloa siitä jotkin pintaneulesukat. Malli on vielä hukassa, mutta eiköhän siihen törmää jossain vaiheessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerro ihmeessä sit mihin malliin päädyit tai laita kuvia blogiin/instaan. Mullakin on vielä yksi vyyhti Penttiä eli siitä pitäisi keksiä jotain!

   Poista