sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Jäätelövillasukat Novita Venlasta

Yksi otsikkogeneraattori, kiitos! Välillä on vaikea keksiä otsikoita, ja en millään keksinyt näille villasukille parempaa nimeä kuin jäätelövillasukat. Ne muistuttavat värien puolesta trio-jäätelöä, vaikka suklaata (=ruskeaa) ei näissä olekaan. Syyskuun alussa täällä kerroin Villasukkien uudet kaverit -kirjasta, ja silloin nämä sukat olivat jo puikoilla. Näiden sukkien valmistumisessa kyllä kesti sen pari kk, vaikka ovat kyllä aika helpotkin. Ehkä se oli vain  muut suunnitelmat ja neuletyöt, mitkä hidastivat näiden sukkien valmistumista.

 

Neuloin nämä sukat Novitan Venla -langasta, mikä oli kyllä positiivinen yllätys. En ole pahemmin neulonut ohuilla langoilla jostain syystä, mutta tässä ohjeessa Venla-lanka vastasi hyvin ohjeessa mainittua lankaa. Koska halusin minimoida lankojen ostot, ja varastossani oli vain punaista venlaa niin halusin käyttää sen ainakin näihin. Muistan sen päivän, kun mietin kaupassa pitkään, että mitkä muut värit otan punaisen kaveriksi. Olisin niin halunnut valita violetin venlan, mutta en millään saanut sitä sopimaan punaisen kanssa. Päädyin sitten valkoiseen ja pinkkiin. 

 

Olen aika hidas neulomaan ohuella langalla, mutta miten musta tuntuu, että nämä kuitenkin tulivat aika nopeasti. Ohje oli kuitenkin helppo, ja sitä ei tarvinnut katsoa joka välissä. Voisin kuvitella, että neuloisin enemmänkin sukkia ohuella langalla. Sukat ovat muuten ihan erituntuiset kuin esimerkiksi seiskaveikkasukat. Jokseenkin niin ihanan pehmoiset <3. Nyt kun katselen näitä kuvia, niin tekisi mieli laittaa jotain muutakin ihanaa puikoille tästä kirjasta. Ehkä nyt uskaltaisin kokeilla enemmän kirjoneulemalleja.

Venla-lanka oli siis kiva uusi tuttavuus, ja varmasti tulen neulomaan sillä enemmänkin. Näitä kaikkia värejä nimittäin jäi aika paljon, niin ne olisi kiva käyttää johonkin uuteen projektiin. Toki ainahan voisi neuloa tällä mallilla toisetkin, mutta ihmisen mieli kaipaa uuttakin ainakin välillä :D
 

Oletko sinä neulonut Novitan Venla-langasta? Mitä pidit ja millä mallilla neuloit? Tai onko tämä kirja jo tuttu sinulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti