sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Lokakuun kulutus: Merinomanian ostoksia ja omia malleja

Hupsista, lokakuun kulutuksen viimeistely menikin näin pitkälle, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Lokakuulle tuli pari lankapakettia, vaikka oikeastaan tilasin nämä syyskuussa, mutta ne saapuivat vasta lokakuussa, niin päätin laskea ne lokakuun kulutukseen. En voinut vastustaa syyskuussa Dropsin merinomaniaa ja tilasin sieltä parit uudet langat kokeiluun. Dropsin Baby merinosta toki olen neulonut, mutta muut olivatkin uusia tuttavuuksia. 


 

Ostetut langat:

2 x lankapaketit: 1050 g


Valmistuneet työt:

Aamu lakeuksilla villasukat: 118 g

Tiilenpää villasukat: 110 g

Majakkasaari -villasukat: 119 g

Lokakuun sukkapari: 86 g

Baby Merino lapsen villasukat: 46 g

Lapsen tiilenpääsukat: 51 g

Lapsen ruskeat sukat: 56 g

Marraskuun sukkapari: 97 g

Kreisit väriyhdistelmät kal -sukkapari: 111 g

Sininen sukkapari: 82 g

Helppo kirjoneulemalli: 109 g 

Pinkit sukat: 86 g

Villasukkien uudet kaverit kirjasta: 62 g

Yhteensä: 1133 g

Huh, miten täpärälle, mutta kulutus ylitti ostetut :D Tänä syksynä on ollut kyllä pieni villasukkatehdas käynnissä, kun kaikki valmistuneet ovat villasukkia. Olen niin innostunut villasukkien suunnittelusta, että melkein heti kun saan idean, niin se on otettava puikoille kokeiluun. Sukkainnostusta on varmasti myös lisännyt Novitan ja Suuren Käsityön sukkalehdet, vaikka en ole vielä saanut puikoille mitään jälkimmäisestä sukkalehdestä. Sukkalaatikkoprojekti on myös lisännyt sukkainnostusta. Nyt ajatus onkin jo ensi vuoden sukkalaatikkoprojektissa. Aluksi ajattelin, etten varmastikaan osallistuisi enää ensi vuonna, mutta olen jo mielessä luonut suunnitelmia joka kuukaudelle, niin ehkä se pitäisi osallistua taas! No katsotaan sitä sitten myöhemmin! Lokakuu meni siis varsinaisissa socktober -tunnelmissa, ja eipä marraskuukaan varmaan selviä ilman sukkia. Olisi kyllä kiva neuloa vaihteeksi jotain muuta kuin sukkia, mutta villapaidan suhteen haluaisin, että olisi jokin helppo malli valmiina. Kiva olisi myös saada marraskuussa jokin pipo puikoille.  

Tällainen oli minun lokakuuni neulottujen töiden osalta, entäpä sinun? 

3 kommenttia:

 1. Olet ehtinyt paljon kuluttaa lankaa! Minulla työ haittaa harrastusta aika paljon. Mihin muuten kaikki neulomasi sukat laitat, tulevatko omaan käyttöön vai annatko lahjaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no joo, tuli vähän neulottua lokakuussa :D Vähän kaikkialle: lahjoiksi, itselle, läheisille, hyväntekeväisyyteen. Yleensä pitkin vuotta otan "varastosta" sopivia lahjoiksi :D Just nyt vkl:na lajittelin lankavan keräykseen pienen erän sukkia!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista