sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Värikästä marraskuuta

Marraskuu saattaa olla vuoden harmain kuukausi, mutta silti ihan kiva, kun neuloo värikkäitä villasukkia! Parasta marraskuussa tähän mennessä on ollut aamulenkit, neulominen, kausivalot ja kynttilät! Vaikka harvemmin ehditään arkena polttaa kynttilöitä, mutta mielessä ne kynttilät on silti ja suunnittelen jo salaa joulukuun kynttiläkattauksia! Kausivalot ovat kyllä myös ihan parasta tässä vuodenajassa. Lokakuussa ajattelin, että teen marraskuusta oikein värikkään (neulomisen saralla) ja tässäpä eräs aikaansaannokseni. Tämä valmistui siis jo lokakuun puolella, mutta nyt on hyvä hetki esitellä nämä villasukat.


Osallistuin Kässäpuodin järjestämään kreisit väriyhdistelmät -yhteisneulontaan, jossa tarkoitus oli rohkaistua käyttämään värejä. Minulle se ei sinänsä ole haaste, sillä tykkään neuloa värikkäitä sukkia, mutta harvemmin neulon vihreällä. Ja tässä sukkaparissa päätin yhdistää vihreää muihin väreihin. Aloitin turkoosista (koska perinteistä vihreää ei nyt ollut lankavarastossani tai ne sopivat vihreät piti jemmata muihin projekteihin :D) ja yhdistin sitä keltaiseen ja oranssiin. Tämä taitaakin ollakin hetkeen neulottu raitasukkapari. Nyt olen neulonut niin paljon omia malleja, testineulesukkia ja jotain muuta, ettei sellaiseen rentoon raitasukkapariin olekaan ollut aikaa. Onhan noita raitasukkia neulottu tänä vuonna paljon, joten on jo aikakin ehkä vähän siirtyä niistä pois. 

(Pandan suklaat saatu uutuusnäytteinä)

Tätä sukkaparia tykkäsin kyllä neuloa, vaikka langat menivätkin jonkin verran solmuun. En ymmärrä, kuinka saan langat niin helposti solmuun, jos on useampi väri työssä. Kertokaa, jos teillä on jotain hyviä vinkkejä siihen, ettei langat menisi sotkuun niin helposti! :D Sukat sointuivat niin hyvin värien puolesta Pandan uutuussuklaisiin, niin halusin ottaa niitä hieman kuviin mukaan. 

Oletko sinä neulonut värikkäitä neuletöitä marraskuussa vai pitäydytkö neutraaleissa väreissä?

2 kommenttia:

  1. Ihanat värikkäät sukat! Tosi kiva idea neuloa värikkäitä sukkia nyt harmaana vuodenaikana. Minulla menee värit vuodenaikojen mukaan, nyt on nimittäin harmaa neulemekko puikoilla. Syksyllä neuloin syksyisiä värejä ja keväällä huomaan alkavani vihreän kauden. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, kyllähän se vuodenaika kieltämättä vaikuttaa neulomistöihinkin, mutta nyt ajattelin neuloa värikkäitä juttuja kun sää on niin harmaa. Sukissa ne värit on helppo toteuttaa, neulemekoissa ja villapaidoissa on niin helppo neuloa ns.turvavärejä kuten harmaat ja muut neutraalit värit enkä osaa niissä samalla tapaa käyttää värejä!

      Poista