perjantai 15. tammikuuta 2021

Jämälankavuosi 2021

Tiedättehän ne pienen pienet jämälankakerät ja vähän isommat jämälankapallot, jotka pyörivät lankakorissa pääsemättä koskaan oikein kunnolla puikoille eivätkä vähene juuri ollenkaan? Tämä vuosi on omistettu jämälangoille ja niiden neulomiselle. Laitoin omaan neulebingoonikin 3 x jämälangat, jotta saisin niitä neulottua. 


Nämä sukat neuloin joululahjojen neulomisen jälkeen, kun oli neulottava jotain muuta kuin joululahjoja tai tilaustöitä. Joululahjojen neulominen ja tilaustöiden neulominen käy ihan työstä, vaikka onkin mukavaa työtä! Näitä en vielä laske neulebingooni, kun valmistuivat viime vuoden puolella eivätkä sinänsä mitenkään kuuluneet bingoon. Langat näissä on seiskaveikkaa ja puikot minulla oli 3,5. Nämä ovat varmaankin siinä ja siinä rajalla muutenkin, voisiko kutsua jämälankasukiksi, sillä harmaa lanka on uudesta kerästä. Mutta punaiset langat ovat jämälankapalloista, vaikkeivat olekaan ihan pienimpiä jämälankoja. Näistä tulee ehkä hieman mieleen ne adidassukat, mutta ei silti kuitenkaan, koska se logo puuttuu. Pientä leikittelyä oli tehtävä raidoilla ja neulottava niitä eri järjestykseen, mutta muuten ovat aika perussukat, jotka päätyvät tänä vuonna lahjoiksi tai hyväntekeväisyyteen. Koska viime vuonna tuli neulottua sukkia aika paljon, niin tänä vuonna koetan hillitä sitä, etten neuloisi sellaista rentoa raitasukkaneulomista. :D Muutenkin yritän keskittyä rennossa neulomisessa jämälankojen neulomiseen. Ai miksi näin? Siksi, koska villasukkavarastot ovat aika täynnä. :D Viime vuosi oli muutenkin ehkä poikkeuksellinen, kun vietimme kotona aikaa niin paljon, ja kaiken sen koronauutisoinnin sijasta piti saada jotain positiivista mielen päälle :D Tosin ko. asian tiimoilta, en tiedä, onko tämä vuosi yhtään sen parempi, mutta täytyy keskittyä nyt enemmän jämälankojen tuhoamiseen ja ideoimiseen.

 


Mutta odotan kyllä aika paljonkin sitä, minkälaisia ideoita keksin jämälankasukkiin. Olen vähän huono neulomaan muita jämälankatöitä kuin sukkia. Siksi luulenkin, että suurin osa mun jämälankatöistä on villasukkia, mutta eihän sitä koskaan tiedä, mistä innostun ja mitä keksin :D Joten tänä vuonna blogissa voi olla poikkeuksellisen paljon esillä jämälankaneuletöitä / (jämälankavillasukkia).

Oletko mukana jämälankavuodessa?

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti mukana, kuten joka vuosi... :) Innolla odottelen, millaisia jämälankasukkia esittelet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva :) Voi olla että mun jämälankasukat on aika raitasukkapainoitteisia :D

   Poista
 2. Jämälankoja voisi yrittää saada tuhottua. Mukana ollaan, mutta tasosta en tiedä :D

  VastaaPoista