tiistai 12. tammikuuta 2021

Kooste neulebingosta ja paljastuksia tämän vuoden neulebingosta

Viime vuoden yksi kivoimpia käsityöjuttuja on ollut neulebingoon osallistuminen. Viime tammikuussa kerroin täällä neulebingoon osallistumisesta. Idea oli ja on vieläkin niin kiva, että päätin osallistua siihen myös tänä vuonna. Vaikka se innostuminen ehkä hieman lopahti loppuvuotta kohti, tai se ei ollut mielessäni enää niin paljon, niin silti neulebingossa on niin paljon kivaa. Neulebingon avulla nimittäin ainakin itse opin uutta ja neulomiseen tulee kivaa vaihtelua. Kaikkihan riippuu toki siitä, millaisia asioita sinne neulebingoon kasaa itselle, mutta ensi vuonna ajattelin laittaa ainakin uusien neulejuttujen opettelemista sekä muuta uutta kivaa.


Viime vuoden ensimmäinen neulebingorivi tuli valmiiksi keväällä ja toinen rivi huomaamattani kesän/alkusyksyn aikana. Sen koommin sinne ei sitten tullutkaan enää rukseja. Itsellä ne suunnitelmat muuttuivat alkuvuoden jälkeen niin paljon, etteivät enää neulebingoon laittamani jutut olleet ajankohtaisia eikä mielessäni enää loppuvuodesta. Neulebingo meni ihan fiilispohjalla koko viime vuoden ja varmaan siksi alkuvuoden jutut eivät kiinnostaneet niin paljon loppuvuodesta. Minulla jäi 8 ruksia saamatta, sillä unipussit, villapaidat eivätkä neulemekot oikein inspanneet loppuvuodesta. Tai varmasti inspiroivat, mutta muu neulominen kiilasi näiden edelle. Tälle vuodelle ajattelin koostaa neulebingon siten, että otan nämä viime vuoden jäljelle jäävät tämän vuoden ruudukkoon mukaan. Voihan se taaskin olla, että nyt suunnitellut jutut eivät olekaan loppuvuodesta niitä mielessä olevia :D Lisäksi ajattelin laittaa bingooni uuden opetteluita esimerkiksi päätteleminen samalla kun neuloo, englanninkielinen ohje, haastavampi kirjoneule. Parasta tässäkin on, että itse saa määritellä kaiken ja katsoa sitten, kuinka käy! 

Mitä minulla sitten on ensi vuoden neulebingossa?

Tälle vuodelle olen laittanut paljon haastavampia juttuja kuin mitä viime vuonna oli. Neulebingossani on mm. villapaita, neulemekko, englanninkielinen ohje ja huivit. Voi olla, että neulebingoni on hieman haasteellinen, mutta sen näkee sitten vuoden kuluessa, että kuinka mahtaa käydä. Tällä hetkellä fiilis on kuitenkin, että haluan opetella enemmän uusia ja vaativampia juttuja. On siellä kuitenkin suhteellisen helpostikin saavutettavia asioita kuten jämälangat x 3, koska tämä vuosi on jämälankojen vuosi ja yritän päästä pienen pienistä jämälangoista eroon. 

Aiotko sinä osallistua neulebingoon tänä vuonna?


2 kommenttia:

 1. Oi, tämähän oli aivan loistava tapa jatkaa bingoilua tänä vuonna.
  Tsemppiä haasteisiin, hienoa että olet uskaltautunut haastamaan itseäsi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan paras! Kiitos, katsotaan nyt, miten toteutuu tänä vuonna tää bingo! :)

   Poista