tiistai 26. tammikuuta 2021

Paljastuksia vihreiden raitasukkien takaa

Vuoden ensimmäinen neuletyö oli nämä vihreät raitasukat. Aloitin ne tämän vuoden puolella, ja parin päivän päästä siitä ne jo valmistuivat. Aika perinteiset sukat, mutta vähän ei-perinteinen väri itselleni. Nyt ajattelin jakaa muutamia paljastuksia näiden vihreiden sukkien takaa.


** Olin juuri päättänyt, että tämä vuosi on jämälankojen vuosi ja aloitin sitten lähes samassa hetkessä uuden kerän ja aloin neuloa :D Lohdutukseni sentään voin sanoa, että tuo tummempi vihreä oli pienestä vihreästä jämälankapallosta. Tätä vaaleampaa vihreää nimittäin on useampi kerä ja en jotenkin tiedä yhtään, miten sen saisi kulumaan enemmän ja nopeammin :D

** Vihreä on itselleni ehkä se vähiten neulomani väri, sillä en vain jotenkin osaa neuloa sillä mitään. Yritän kuitenkin aina välillä neuloa lapselle ja miehelle vihreästä jotain, sillä miehille muutenkin on niin vähän värejä, joista neuloa :D Poikalapsilla olen kyllästynyt iänikuiseen tummansiniseen ja harmaaseen, ja yritän tuoda vaihtelua ja neuloa lapselle vihreällä. Viimeksi taisin neuloa lapselle lapaset vihreällä, ja siitä on jo aikaa hetkisen. Eipäs, kun villahousut aika lailla tasan vuosi sitten!


** Vaikka kuinka vannon, että vähemmän perinteisiä raitasukkia tänä vuonna, niin en ehkä kuitenkaan voi olla neulomatta niitä. Luulin olevani kyllästynyt raitasukkiin, mutta en ehkä ole kuitenkaan :D Sitäpaitsi raitasukkiin saa aika hyvin kulutettua pieniä jämälankapalloja. Joten saatan silti neuloa tänä(kin!) vuonna raitasukkia, mutta yritän neuloa niitä jämälangoista.

** Lankavarastossani on kuitenkin vihreää väriä, vaikka neulon sillä harvoin. En tiedä, miten ihmeessä sitä on päätynyt minulle :D 

** Nämä taisivat olla toiset villasukat, jotka neuloin Adlibriksen Socki -langasta. Mielestäni se lanka vastaa aika hyvin Novitan 7 veljestä -lankaa. Nyt tammikuussa olen myös vähän kytännyt Adlibriksen sivuja, josko Socki olisi tarjouksessa, enkä edes tiedä, miksi, kun en todellakaan tarvitse lankaa. 

Mikä sinulle on se väri, jolla neulot harvoin tai et vain osaa neuloa siitä väristä mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti