perjantai 10. syyskuuta 2021

Arabia X Novita -lehden kolme suosikkiani

Viime viikollakin kerroin tästä kaikkien neulojien ihanuudesta eli Arabia X Novita -sukkalehdestä, mutta nyt ajattelin kertoa kolme omaa suosikkiani siitä. Lehden hankkiminen yllätti itsenikin, mutta mitä enemmän siihen on ehtinyt tutustumaan, niin sitä enemmän niitä suosikkeja on myös löytynyt. Instagramseuraajani ehkä jo tietävät, että minkä työn olen jo aloittanut lehdestä, mutta se ei suinkaan jää viimeiseksi. Nämä suosikit eivät välttämättä niitä, jotka neulon ja puikoille saattaa päättyä muitakin kuin näitä. Mutta jostain syystä nämä kolme ovat olleet mielessä jo aika pitkään. :D Kuitenkin on hyvin mahdollista, että jokin tai kaikki näistä päätyy puikoille.


Empire (kuva yllä)

Yllättääkö ketään, jos olen valinnut yhdeksi suosikiksi Empire -mallin? :D Ei ehkä, sillä sen mallin takana on Niina Laitinen. Mutta tähän oikeastaan ihastuin ihan ensimmäisenä ja se varmaan vaikutti lehden ostopäätökseenkin. Malli on kaunis pitsisukkamalli, joka neulotaan 7 veljeksestä. Tähän löytyy ainakin langat kotoa ja ehkäpä jo viikonloppuna tämä pääsisi puikoille.


Rypäle

Tämä malli yllätti ehkä vähän itsenikin, väreineen, lankoineen ja mallineen. Malli on siis kirjoneuletta, mutta nopealla vilkaisulla pitkiä langanjuoksuja ei pitäisi olla. Joten, tuumasta toimeen siis. Malli on neulottu Venla -langasta, mikä ei välttämättä ole ollut suosikkini, mutta loppujen lopulta aika kiva lanka siltikin. Tähänkin malliin löytyy langat kotoa, vaikkakaan ei ehkä ihan lehden mallin väreissä. Mutta soveltaa saa, eikö saakin?


 

Kartano 1

Tämäkin malli on kirjoneuletta ja neulotaan Nalle -langalla. Siihen lankaan olen jo tottunut ja toivottavasti pääsen neulomaan tämän jo piakkoin. Nimittäin ihan kaikkia lankoja ei välttämättä löydy kotoa, ellen sitten sovella vähän värien puolesta. Malliin on kyllä hienosti inspiroiduttu Kartano -astiastosta ja yhtenäinen linja on selvä. 

Tässäpä nämä kolme suosikkiani ja tästä jätin yhden mallin pois, jota olen jo aloittanut. Muutamia muitakin suosikkeja löysin ja näiden valinta ei ollut mikään itsestäänselvyys. Eniten ehkä yllätyin, että kaksi kolmesta on kirjoneuletta. :D Mutta kuten jo todettu, lehdessä on (minusta) helppojakin kirjoneulemalleja eikä suinkaan tarvitse 'pelätä' sitä kirjoneuletta. Seuraavaksi taidan kyllä ottaa puikoille tuon Niina Laitisen mallin. Koska se nyt vaan on niin kaunis! 

Oletko jo ostanut Arabia x Novita -lehden vai jätätkö väliin? Vai oletko jo saanut valmiiksi jonkin työn lehdestä? Kerro oma suosikkisi! Novitan sivuilla on muuten muistaakseni muutamia ilmaisiakin malleja, mutta näitä lehden malleja ei kait koskaan (?) tule muutoin Novitan sivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti