sunnuntai 26. syyskuuta 2021

Toinen kevätaurinkohuivi - Niina Laitisen ensimmäinen huiviohje

Tänä vuonna olen kyllä hurahtanut huivien neulomiseen. Kaikki alkoi oikeastaan tästä kevätaurinkohuivista, joka järjestettiin yhteisneulontana keväällä. Ensimmäisen huivin neulominen kesti muutaman kuukauden, mutta tämä toinen tuli valmiiksi reilussa kuukaudessa. Malli on edelleen hyvin helppo, vaikka jätin tästäkin huivista sen alkuperäisen pitsikuvion pois. Sen tilalle neuloin oman pitsikuvion. Tai ei se minun keksimä ole, mutta se tuli mieleen ja päätin sen neuloa tähän. 

Kun kuvasin tätä huivia, niin oli kyllä ihana, lämmin syyspäivä ja auringonsäteet sopivat kuvaan hyvin. 

 

Langoiksi valikoitui omista lankajemmoista kimalteleva vaaleanlila lanka. Langan merkistä ei ole mitään tietoa, olisinkohan joskus ostanut tämän Lidlistä. :D Siis todella kauan aikaa sitten. Tätä oli kuitenkin useampi kerä ja vielä jäi jäljelle yksi kerä. Ihan samankokoista tästä huivista ei tullut verrattuna siihen ensimmäiseen siis ja huivin kolmiomuoto on myös hieman ei-kolmio. Lienee varmaan tuon oman pitsikuvion johdosta. Vaikka se ei kyllä näy kuvassa, ettei ole välttämättä ihan kolmio.

Ohje tähän löytyy edelleen Taito Ep:n yhteisneulontaryhmästä Facebookissa ja ohjeelle lämmin suositus. Tämä huivi on oikeastaan vähän enemmän syksyisempi tai talvisempi langan vuoksi. Edellinen huivi on sellainen kevyempi ja sitä voisin kuvitella käyttäväni keväällä kun taas tätä nyt syksyllä tai talvella. Niina Laitisen mallit ovat kyllä hyvin mieluisia ja eipä tämäkään ohje pettänyt missään vaiheessa. Voisi jo kohta sanoa, että Niina on lempparineulesuunnittelija.

Tässä vielä linkki ensimmäiseen kevätaurinkohuiviin: Kevätaurinkohuivi

Onko sinulla lempineulesuunnittelijaa? Oletko neulonut Kevätaurinkohuivia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti