sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Elokuun kulutus: Lapasia, lapasia, lapasia

Elokuu. Kesäkuukausi, joka on uuden aikakauden alku ja vanhan loppu. Paluu arkeen, jäätelökioskit poistuvat katukuvasta ja on sellainen odottava tunnelma. Tykkään nykyisistä vuodenajoista, kun tuntuu, että kesä ja lämmin ilma jatkuvat vielä syyskuuhun asti. Tosin nyt on jo aamuisin ollut aika viileä. Illat ovat jo pimeitä, mutta päivällä nautitaan lämpimistä hetkistä. Vaikka täytyy silti myöntää, että viimeisin helleaalto oli jo vähän liikaa. 

Näihin lapasiin löytyy ohjeet minun neuleohjekaupastani: Ravelrystä ja Lankajengistä. Linkit tuossa oikealla.

Elokuu oli lapasaikaa. Tuntui hullulta neuloa lapasia helteillä ja kirjoittaa vielä niistä neuleohjeita. Elokuussa oli paljon lapasia puikoilla ja kaikki valmistuneet ovat joko lapasia, raitasukkia tai omia sukkamalleja. Innostus vaihtelee kuukausittain ja kaipaan vaihtelua. Välillä sitä haluaa neuloa kirjoneuletta, mutta välillä taas palmikoita. Elokuu meni ostojen ja kulutuksen kannalta aika hyvin. Ostoja ei tullut kuin kaksi muumilankakerää. En tiedä, pitäisikö ne laittaa, kun ostin ne kuitenkin saadulla lahjakortilla eli rahaa ei puolestaan mennyt. Lisäksi sain lankaa lahjaksi, mutta saatu kategoria puuttuu. Tilastot saattavat vääristää hieman lankavarastoa, mutta en halua muuttaa kategorisointia kesken vuottakaan. Aloin myös miettiä jälleen kerran keittiövaa'an paikkansapitävyyttä.

Ostot: 200 g

Kulutus: 961 g

Raha: 0 € (koska lahjakortti)

Olen elokuussa halunnut puikoille isompia töitä, mutta niiden aloittamisessa vaan jokin tökkii, enkä saa niitä puikoille. Tässä täytyy skarpata ja aloittaa rohkeasti isompia töitä! :D Miten se silmukoiden luominen onkin niin vaikeaa uusissa, isoissa töissä. Mielessä on ainakin paitoja ja huivi. Elokuussa osallistuin yhteen yhteisneulontaan, jossa neulotaan minulle uusi tuttavuus. Malli on kaikille tuntematon ja uusi, mutta en ole aiemmin neulonut pitkähköjä kirjoneulesukkia. 

Mitä sinä neuloit elokuussa?

4 kommenttia:

 1. Sama täällä, eli lapaset ovat nyt innostaneet. Lahjaksi menevää huivia pitäisi aloitella, langat on jo keritty. Syksy on ihan paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Ja ihana kun saa käyttää jo vähän neulejuttuja! :)

   Poista
 2. Minä taisin neuloa yllätys yllätys sukkia!😅Mutta jatkoin kyllä aloittamaani villatakkia, joka ei vieläkään ole edes puolessa välissä, vaikka nyt sitä tarvitsisi, kun ulkona alkaa viilenemään. Mutta syksy on kyllä parasta neulonta-aikaa, siitä ei pääse mihinkään👍🤗t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyssä on hyvät puolet myös neulojalle :D No niin, kuulostaa hyvältä :)

   Poista