sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Lapaset kiilapeukalolla

Vielä yhdet harjoituslapaset. Nämä neuloin muistaakseni heinäkuussa ja kahdessa koossa. Pienempi koko on muuten täysin sopiva omalle lapselle. Hassua, miten menikin noin sopivasti. Kun tarkoitus oli vain neuloa lapasia, enkä miettinyt saajaa. :D Pienemmät ovat myös sen verran hyvät, että ne voisi laittaa johonkin keräykseen. Isompia en kehtaa laittaa, kun niissä tuli pieniä juttuja ja eivät mene oman keräysseulan läpi :D


Lankana näissä on Novitan 7 veljestä ja puikot 3,5. En ole oikein keksinyt tuolle kirjavalle langalle käyttöä, niin päätin neuloa ihan yksiväriset lapaset. Samaa lankaahan käytin Play-lapasissa kuviolankana. Niihin se kieltämättä sopi aika hyvin. Tätä lankaa taitaa olla vieläkin, mutta en stressaa siitä, kun kaikelle on aikansa ja paikkansa.

Neulebingossa on vielä intialainen peukalokiila, mutta saapi nähdä, saako se ruksia, Muutenkin koko neulebingo on jäänyt taas vähän taakse, kun en ole muistanut sitä varmaan puoleen vuoteen ollenkaan. Veikkaan, ettei yhtään bingoruksia saada tälle vuodelle. Jossain vaiheessa täytyy kuitenkin tehdä neulebingo check-up, jossa näkee tämän vuoden tilanteen. Sitä alkaa niin innolla neulebingoon vuoden alussa, mutta toukokuun tienoilla se on jo unohtunut :D Käykö muille näin? :D 

Mitä sinä neulot kirjavista langoista?

PS: Vielä tänään Syke-lapaset alennuksessa! Ravelryssä . Tällä viikolla ollut hieman lapaspainotteista, ensi viikolla taas jotain muuta! Ainakin toiset Fazer-sukkalehdesta valmistuneet sukat esittelyyn bloginkin puolella! 

6 kommenttia:

 1. Hyvältähän nuo peukalot näyttävät. Hyvä ratkaisu värikkäälle langalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu että värikkäistä langoista pitää vaan neuloa sellaisenaan lapaset tai sukat. :)

   Poista
 2. Kauniit lapaset 💗 Taitaa olla, että tein joskus aikoinaan vastaavasta vaaleansinisestä myös peruslapaset :)
  Viime aikoina olen käyttänyt kirjavia lankoja kirjoneuleissa, usein ihan raitalankoina, joihin ne mielestäni sopivat erittäin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva nähdä lapaset tehtynä tästä langasta, kun minullakin sitä löytyy aika reilusti varastosta. Itse ajattelin tehdä pitkät villasukat, mutta saapi nähdä jääkö haaveeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! No pitkät villasukatkin varmaan tulisi hyvin tästä langasta :) Ihan kiva lankahan tämä on, itsellä vain vaikeuksia aina keksiä kirjavalle langalle neuletyötä :)

   Poista