tiistai 13. syyskuuta 2022

Elokuun lopussa olevat keskeneräiset

Katsaus elokuun lopussa oleviin keskeneräisiin. Eipä ole kyllä tullut valmiiksi kyllä yhtään tästä listasta, mutta välillä se on tällaista. Muutamat listalta on purettu: Reykjavik -malli Niinalta ja Crocus -sukat myöskin Niinalta. Ensimmäinen ei edennyt ja toisessa epäröin langan riittävyyttä ja varteen tuli virheitä. Toivon, että aloitan molemmat mallit joskus uudelleen, sillä ne ovat edelleen kivat ja kauniit. 


** Alsta -liivi

** Suuri Käsityö Niina Laitisen parhaat lehdestä on kesken vain Vadelmavene. 

** Sari Nordlundin Laulu huivi. 

** Raitainen kaulahuivi. Aina pitää olla jokin aina oikein työ, jota voi neuloa, jos ei jaksa neuloa muuta. Tässä yhdistyy myös purkulangat ja langat omista jemmoista. 

** Coffeecatkal:n yhteisneulontasukat. En tiedä, mikä minuun meni, mutta aloitin pitkävartiset kirjoneulesukat. Ehkä se oli tuo nimi; kahvi ja kissa kuulostaa aina hyvältä. Katsotaan, jääkö tämä pyörimään pitkäksi aikaa tähän listalle vai saako sukka todella toisenkin parin ja ensimmäisen valmiiksi.

** Valepalmikkosukka omasta päästä. Kaipasin vaihtelevuutta raitasukkien neulomiseen, mutta silti jotain yhtä helppoa. Aloitin sitten valepalmikkosukat automatkalla. 

Tässä kait lähtökohtaisesti kaikki keskeneräiset elokuun lopussa. Olen aina pitänyt itseäni "paljon keskeneräisiä" -tyyppinä, mutta ei näitä yleensä kyllä kovin paljon ole. Ehkä olen sellainen 5-10 keskeneräistä -tyyppi. Onhan sekin toisaalta paljon, mutta ei minusta niin kovin paljon. Pientä muutosta listaan on tullut, vaikka täytyy myöntää tuon Alstan tilanne. Samoin kuin Laulu huivin. Mutta jostain syystä en vain saa tehtyä niitä. Tiedän, mikä niissä mättää, enkä halua purkaa, mutta ei oikein ole aikaa keskittyä tarkemmin. Noh, ehkäpä silmukka kerrallaan nekin valmistuvat joskus. 

Mitä neuloit viimeksi? Kuinka monta keskeneräistä sinulla on tällä hetkellä?


2 kommenttia:

  1. Minulla on seitsemän työn alla. Oletko seurannut Oranssi Hannan podcastia, nykyiseltä nimeltään Väriloikka? Hän oli antanut kullekin keskeneräiselle numeron ja sitten arvottiin, että mikä saatetaan loppuun. Ajattelin jossain vaiheessa tehdä saman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muuten ole. Kiitti vinkistä, täytyypä kokeilla, josko toimisi. Sukkalottokin toimi viime vuonna niin ehkä tämäkin :D Nyt on vain ollut ideoita liikaa niin ne ovat menneet näiden ohi.

      Poista