torstai 18. huhtikuuta 2019

Hyvän pääsiäisen check lista

Pääsiäinen lähestyy ja varmasti moni on jo pidempään odottanut näitä ihania pidempiä vapaita, joita on muuten aika harvassa nykyisin. Mun mielestä keväässä on parasta se, kun näitä ns. ylimääräisiä vapaita on suhteellisen paljon varsinkin jos vertaa vaikka syyskauteen, jolloin ei ole juuri mitään ylimääräistä. Sekä kevätkin on jo suhteellisen pitkällä yleensä kun ollaan pääsiäisessä. Ihanaa kun saa kävellä tennareilla ja kevyemmällä takilla. Itsehän tänään laitoin oikein pääsiäisen kunniaksi balleriina ja mekon :D Mutta mielestäni hyvän pääsiäisen check lista voisi olla:

** Hyvä ruoka ja herkut! Pääsiäiseen tietenkin olennaisena osana kuuluu pääsiäismunat varsinkin lapsille, mutta jotenkin sitä aikuisenakin haluaa kyllä herkutella. Ei välttämättä pääsiäismunilla (sillä ne lelut on jotenkin niin muovisia nykyään ja itse inhoan sellaista pientä turhaa krääsää) mutta hyvällä suklaalla, leivonnaisilla ja hyvällä ruoalla voi aina herkutella. Ihania pääsiäisreseptejä löytyy muuten täältä: valiolta ja Arlalta. Itseäni ainakin kiinnostaisi kokeilla tämä kolmen aineen rahkapiirakka. Olen jo pidempään nähnyt tuon reseptin mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi tehtyä sitä. Ehkäpä nyt pääsiäisenä?


** No koska on lankalauantai niin eikös se ole hyvä syy kutoa vaikka koko pääsiäinen ? :D Postasin eilen instagramiin tuon yllä olevan kuvan, koska mieleni tekisi niin paljon neuloa vihreästä ja keltaisesta jotain. No keltaista lankaa en kyllä omista tällä hetkellä mutta ehkä tyydyn sitten keskeneräisiin töihin tai vihreään väriin. Mutta hyvä pääsiäinen tekemisen osalta koostuu siis rentouttavasta tekemisestä ja perheen ja/tai ystävien parissa vietetystä ajasta.

** Nukkumisesta ja hyvästä unesta! Lapsiperheessä ne hyvät unet voivat kyllä olla harvinaista herkkua mutta pääsiäisenä on ainakin monta vapaata/iltaa mennä ajoissa nukkumaan ja herätä sitten virkeänä.

** Hyvästä leffasta ja sarjamaratonista. Saatiin pako-sarjan kausi hiljattain loppuun ja nyt sitä on ihan tuuliajolla kun ei ole mitään jännää sarjaa seurattavana. Ei sillä että TV:tä nyt ehtisi edes pahemmin katsomaan mutta viikonloppuisin on ollut kiva katsoa edes jakso tai pari jotain sarjaa. Oma vinkkini on kyllä kaikkien hehkuttama Younger, joka näkyy katsomossa sillä sarja alkoi tällä viikolla pyörimään Avalla.

Eli ei muuta kuin ihanaa pääsiäistä kaikille ja tehkää juuri sitä mistä nautitte sillä elämä on liian lyhyt sitten kun -ajatteluun. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti