sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Keltaiset lyhytvartiset villasukat

Tiedättekö sen tunteen, kun näette mallin monta kertaa, mutta vasta ties monennella kerralla saatte sen puikoille? Näin kävi näiden sukkien kanssa. Näin vaikka kuinka monta kertaa tämän mallin Pinterestissä ja muuallakin, mutta vasta elokuussa sain nämä otettua puikoille. Sivusto, jossa törmäsin näihin monta kertaa, taisi olla Lumioosin blogi (löytyy googlettamalla varmastikin!). Mallikuvio on muistaakseni Novitan ja kuvio on todella helppo oppia. 


 

Olen tänä syksynä myös hieman hullaantunut lyhytvartisista villasukista. Muistan, kun viime vuoden kesällä hullaannuin myös. Lyhytvartiset villasukat ovat kyllä kivoja ja niitä pystyy käyttämään myös kesälläkin eivätkä ne ole liian kuumia. Lankana näissä on 7 veljestä. Toukokuun sukkaparikin sukkalaatikkoprojektissa on myös keltainen, mutta jostain syystä voisin ottaa nämä mieluummin niiden tilalle. Tein toukokuun sukkaparin maaliskuussa ja no, kaikkihan sen tietää, millainen maaliskuu oli Suomessa: aika katastrofaalinen koronan takia ja siksi niistä sukista ei oikein tullut sellaiset, kuten olisin halunnut. No, mennyttä ei voi muuttaa, mutta varmaan myös siksi neuloin nämä sukat, sillä minulla oli ajatus keltaisesta toukokuusta ja keltaisesta lyhytvartisesta sukkaparista. Hyvin tämä keltainen sopii lokakuullekin. Ei näistä ihan lokakuun sukkaparia tullut, mutta silti minusta nämä sopii julkaista hyvin nyt lokakuussa. Syksy on kiva vuodenaika ruskan takia, kun saa ihmetellä lehtien väriloistoa ja kuinka monta väriä yhdessä lehdessä voi olla :D Tarvitsen tätä lehtien väriterapiaa marraskuuta ajatellen! :D 

Nämä sukat neuloontuivat kyllä todella nopeasti, kuten nyt lyhytvartiset yleensäkin, kun resorin jälkeen tulee jo kantapää ja kantapään jälkeen näkyykin jo melkein maali. Suunnittelin ehkäpä vielä osallistua johonkin hyväntekeväisyyssukkajuttuun ja nämä voisin lahjoittaa sellaiseen. Mielessä oli nimittäin Lankavan hyvän mielen joulukeräys, mutta katsotaan nyt, saanko ns. ylimääräisiä sukkia tämän enempää.

Tykkäätkö sinä neuloa lyhytvartisia villasukkia? Kivaa sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti