lauantai 3. lokakuuta 2020

Syyskuun kulutus: Lankaostoja ja erilaisia sukkia

Nyt on vuorossa taas katsaus syyskuun valmistuneisiin töihin ja langan ostoihin. Syyskuun alussa oli menossa niin paljon erilaisia projekteja, että välillä tuntui, etten saa valmiiksi mitään. Mutta kyllähän tässä on sentään jotain tullut valmiiksi. Kaikki valmistuneet ovat kuitenkin villasukkia, lukuunottamatta yhtä lapsen pipoa. Taidan vain olla villasukkaneuloja ;) Myöskään ilman lankaostoja syyskuusta ei selvitty ja edelleen se Violapalapeitto odottelee valmistumista. Olen kyllä skarpannut sen suhteen, mutta kohdannut ongelman, jota en ole osannut vielä ratkaista. :D


Ostetut langat:

Novita 7 veljestä: 200 g

Novita Majakkasaari: 200 g

Yhteensä: 400 g

 

Valmistuneet työt:

Joulukuun sukkapari: 102 g

Lapsen ruskea myssy: 71 g

Pinkit palmikkosukat: 84 g

2 x lyhytvartiset raitasukat: 139 g

Piirakkasukat: 103 g

Lyhytvartiset piirakkasukat: 58 g

Vaaleanpunainen projekti: 111 g

Yhteensä: 668 g

Kulutus ylitti hyvin lankojen oston. Kummatkin ostetut langat  menevät heti käyttöön. Novitan 200 g kerä oli tarjoustuote Cittarista, mutta järkeilin ja ostin mustan kerän. Näin mustaa lankaa riittää projekteihin nyt hyvin pitkälle. En neulo kovin usein mustalla langalla, mutta joskus sitä tarvitsee pieniä määriä, niin nytpähän ainakin riittää. Novitan majakkasaari -langat tulevat myöskin yhteen projektiin. Pari lankatilaustakin tuli kyllä tehtyä syyskuussa, mutta koska eivät vielä saapuneet syyskuussa, niin lasken ne lokakuun ostoihin. En vain voinut olla käyttämättä hyödyksi Dropsin Merino maniaa ja haluan kokeilla sieltä muutamia uusia lankoja.

Voitin myös lankaa syyskuussa, mutta niitä en laskenut tähän. Voittolangoista tuli kuitenkin jo aloitettuakin eräs huivi. Kävi sitten niin, että päädyin suunnittelemaan huivia, kun en löytänyt sopivaa ohjetta :D Tästä kuulette varmasti myöhemmin, sillä mieli tekisi nyt jo kertoa enemmän. :D Ja en muuten ole neulonut huivia varmaan yli puoleen vuoteen, niin on ollut aika kivaa neuloa sitä nyt viime aikoina. Olinkin jo kaivannut pidempää projektia ja nyt sen sain! 

Enää en odota Violapalapeiton valmistumista, valmistuu sitten kun valmistuu. :D Mutta lokakuulle odotan enemmän olemassa olevista langoista suunnittelemista. Lokakuulle myöskin odotan lokakuun sukkaparin valmistumista. Yleensä olen ollut hieman etupainoitteinen sukkalaatikkoprojektissa, mutta nyt on varmaan ensimmäinen kk, kun sukkapari ei ole edes aloitettu. Olen kyllä toiveikas, että sukkalaatikko valmistuu ihan ajoissa, sillä enää ei puutu kuin loka- ja marraskuu. Lokakuulle ajattelin omaa mallia, ja välillä ideoiden saaminen käytäntöön vaan kestää. 

Miltä sinun syyskuusi näytti neulomisen ja lankojen oston saralla?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti