perjantai 23. lokakuuta 2020

Puikkoperjantai: Lokakuun viimeisiä fiiliksiä

Innostuin niin paljon viimeksi mainituista yhteisneulonnoista, joten sainkin ne melkein kaikki jo valmiiksi. Mulla on paha tapa, että unohdan lähes heti, mihin suunnittelen osallistuvani ja siksi olikin hyvä tapa listata ne tänne. Ja se toimi, sillä en unohtanut ja 3/4 osallistuttu. Novitalla alkoi tällä viikolla myös yhteisneulonta, jossa neulotaan peitto, mutta musta tuntuu, että tää ei nyt oo mua varten kuitenkaan. Nimim. Violapalapeiton palatkin odottelevat jossain. :D En vaan voi järjellä perustella uuden peiton aloitusta, kun entinenkin on kesken. Oikeastaan se Violapalapeitto on vain jämähtänyt siihen, kun en osaa suunnitella niitä paloja mihinkään järjestykseen. Pari kertaa olen aloittanut, mutta aina on jokin sanonut, että ei hyvä. Toisekseen, perheemme kolmevuotias ei ihan ymmärrä, että ne palat pitäisi olla myös siinä järjestyksessä siihen asti ennen kuin ehdin virkata ne kiinni. Nimim. kyllästynyt järjestelemään ne miljoonaan kertaan paikalleen liian innokkaan apurin takia :D

 

Ensi viikolla on viimeinen lokakuun viikko ja oikeesti; aika voitko pysähtyä N-Y-T? Tätä vuotta on jäljellä enää pari kk, ja jotenkin jouluakin pitäisi varmaan miettiä jo. Tuntuu kuitenkin hassulta miettiä asioita tulevaisuuteen, kun ei yhtään tiedä tästä maailmantilanteesta viikonkaan päähän. Ihan käsittämätön vuosi ollut, mutta on tässä paljon hyvääkin ollut!

Musta tuntuu, että lokakuussa en ole edes paljon saanut valmiiksi käsitöitä, mutta viikon päästä katsotaan sitten lokakuun valmistuneet ja ostot. Tällä hetkellä keskeneräisiä on noin 5-6 kpl. Valmiita töitäkin on tullut, mutta uusia töitäkin aloitettu tällä viikolla. Saatoin myös aloittaa marraskuun sukkaparia. Vilauttelinkin sitä ihan vähäsen IG:n puolella ja kummasti ajattelin, että tekisin marraskuun sukkaparista oikein värikkään (harmaan marraskuun vuoksi :D ) mutta ei siitä tainnut nyt niin värikästä kyllä tulla. Mutta oma malli taas vaihteeksi kyseessä ja kirjoitan ohjetta samalla ylös, niin pääsen jakamaan senkin jossain kanavassa. Lokakuu lähenee loppuaan, mutta vielä en ole edes esitellyt lokakuun sukkaparia. Sen esittelyssä on kestänyt oikeastaan sen vuoksi, että kirjoitin siitäkin ohjeen ylös ja ohje on ollut testineulottavana. Aika kiva ja helppo ohje sekin, vaikka itse nyt sanonkin. Ehkä uskaltaisin luvata sen ensi viikonlopuksi.

Tällaisia lokakuun lähes viimeisiä fiiliksiä. Mitä sinulle jäi mieleen lokakuusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti