tiistai 8. joulukuuta 2020

Novitan Sukkalehdestä: Aamu lakeuksilla -sukat

Kerroin jo aiemmin syksyllä omia suosikkeja Novitan tämän syksyn sukkalehdestä ja nyt vuorossa on valmiiden töiden esittely ensimmäisestä työstä, joka tosin valmistui syys- tai lokakuussa. Tämä malli oli myös aiemmassa postauksessa mainittu, ja malli on Niina Laitisen Aamu lakeuksilla -sukat. Jostain syystä halusin ottaa varman päälle ja neuloa tuttua ja turvallista Niinan mallia. Sukkalehdessähän oli niin paljon ihania malleja, että vaikea oli valita.


Tämä malli oli helppo neuloa ja mallikerran oppi nopeasti, vaikka itse taisin kyllä seurata ohjetta koko varren osuuden ainakin. Jalkapohja olikin sinänsä helpompi, kun ykkös- ja nelospuikoilla olikin sileää neulosta. Tämä malli on suhteellisen isohko, ja taisi olla miesten malliksi mainittu lehdessä. Malli on ainakin itselle pikkasen iso, ja voipi olla, että nämä päätyvät todennäköisesti lahjaksi. En sinänsä halua jemmata itselle liian isoja sukkia, kun ei niitä tule käytettyä sitten kuitenkaan, joten parempi antaa lahjaksi. 

Jostain syystä vieroksun harmaita sukkia, ja kuvissa nämä olivat neulottu harmaalla niin päätin sitten valita väriksi turkoosin. En halunnut näistä tehdä mitään pinkkejä, punaisia, tai muita vastaavia värejä, sillä jos nämä tulevatkin jollekin miehelle lahjaksi. Muutenkin neulon varmaan ihan liikaa pinkillä tai punaisella niin hyvä joskus neuloa vähän muillakin :D Sopivasti oli sitten vielä turkoosi 150 g seiskaveikkakerä niin se päätyi hyvin näihin. Väri ainakin on kivan värikäs ja sopii hyvin näille pimeille päiville.

Oletko sinä neulonut jotain Novitan uusimmasta sukkalehdestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti