perjantai 4. joulukuuta 2020

Sukkalaatikko2020: Joulukuun sukkapari

Sain syyskuussa idean joulukuun sukkapariin ja se piti laittaa silloin jo puikoille, huolimatta siitä, että silloin puuttuivat lokakuun ja marraskuun sukkaparit. Loppuvuodesta oli kyllä niin kirjoneulefiilis, ja se fiilis lähti tästä joulukuun sukkaparista. Nämä nyt eivät ole mitenkään maailman vaikeimpia kirjoneulemalleja, mutta minusta ovat kivoja ja helppoja. Olen varmaan juurikin näillä opetellut kirjoneuleen ja olen kyllä niin iloinen, että vihdoinkin osaan myös neuloa (ainakin jonkinlaista) kirjoneuletta. 

 

Joulukuun sukkaparinhan piti tietenkin olla punainen tai ainakin yksi väreistä punainen. En malta odottaa, että voin joulunpyhinä kulkea näissä sukissa. Nämä varmaan tuovat monelle mieleen myös mariannekarkit, mutta halusin tehdä vähän jotain poikkeavaa näihin. Olkoon se poikkeavuus vaalean langan kimaltelevuus, raitojen meneminen eri päin ja kiilakavennuksissa oleva punainen raita. Alun perin piti kirjoittaa ohje näistäkin ylös, mutta koska tässä nyt on ollut niin paljon kaikkea muuta, niin en kirjoittanutkaan sitä. Mun villasukat syntyvät varmaan eniten juuri niin, että alan vain neuloa ja suunnittelen samalla :D Tällöin se neuleohjeiden kirjoitus aina tuppaa vähän jäädä jonnekin. Mutta eipä hätää, uskon, että tällaisiin sukkiin löytyy netistä ohjeita. 

 

Lankana käytin näissä Novitan seiskaveikkaa ja vaalea, kimalteleva lanka on Novitan Välkettä. Sitä oli jäänyt sellainen jämälankakerä ja sopi hyvin blingblingiksi jouluun. Harmillisesti kimaltelevuus ei ehkä kuvissa oikein välity. Sukkalaatikkoprojekti on nyt paketissa ja nyt on 12 paria ihania sukkia. Osa sukista tulee omaan käyttööni, mutta osa varmasti menee lahjaksi. Mietinnässä on myös ensi vuoden sukkalaatikkoprojektiin osallistuminen ja taisin täälläkin väläytellä, etten osallistuisi siihen. Toisaalta, tuli tunne, että voisin osallistuakin, kun keksin kivoja ideoita jokaiselle kuulle ;) Eli taidan osallistua siihen, mutta vähän poikkeavalla tavalla ;)


Kuvat ovat otettu syksyllä silloin, kun mökkikausi oli vielä meneillään. Enkä nyt tahtonut vaihtaa kuvia, sillä nämä ovat kivemmat kuin nyt pimeällä otetut :D Teen vielä koostepostauksen sukkalaatikosta joulun välipäiville ja silloin ehkä vähän kerron ensi vuoden sukkalaatikkosuunnitelmista.

Aiotko osallistua ensi vuonna Sukkalaatikkohaasteeseen?

4 kommenttia:

 1. Tunnelmallista joulunodotusta!💜

  Poikkeaako sinun joulunvietto jollain tavalla tänä vuonna?

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! Yritetään pitää samat perinteet kuin ennenkin, mutta saattaahan se olla että hieman poikkeaa. Toisaalta, lapsen kanssa jokainen vuosi on vähän erilainen :D Entäpä sinun?

   Poista
 2. Kyllä tässä pimeydessä on tarvetta syksyn väriloistolle, vaikka vain kuvissa. Ja blingi sitten piristää ihan siellä kameran toisella puolen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kimallalangat ovat kyllä niin ihania :D

   Poista