sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Pinkit palmikkosukat

Ei välttämättä kovin jouluista, mutta kun joululahjojakaan ei välttämättä vielä voi esitellä. Tai voisihan ne ehkä, jos ottaisi riskin. Eikä se välttämättä olisi edes kovin suuri riski, sillä en nyt usko, että lahjansaajat lukevat tätä blogia paljon. Mutta esitellään nyt yhdet pinkit palmikkosukat, jotka valmistuivat jo syksyllä. Näiden sukkien tarina on aika perus. Oli kovin palmikkofiilis neulesuunnittelun lisäksi ja visio oli valmis. Aloin neuloa ja halusin, että varsi on palmikkoa jollain pienellä twistillä, mutta muuten yksinkertaiset. Harmi, ettei se pieni twist oikein kuvissa näy, sillä en saanut oikein kuvattua näitä takaosasta hyvin.

Lankana käytin näissä tuttua ja turvallista Novitan 7veikkaa. Tykkään siitä sukkalankana, vaikka se aiheuttaa monissa neulojissa ristiriitaisia mielipiteitä. Vaikka onkin kiva kokeilla uusia lankoja, niin välillä pitää saada neuloa tutuillakin langoilla. Nämä sukat ovat muuten siitä hyvät, että valmistuvat hyvin yhdestä 100 gramman kerästä. En muista ihan tarkkaa langan kulutusta, mutta varsi ei kuitenkaan ole pitkä, niin 100 g riitti hyvin. 


Tämä viikko on ollut niin harmaa ja pimeä, että mun on pitänyt täyttää Instagram oikein värikkäillä kuvilla :D En tiedä, mikä siinä on, mutta kun viikko on harmaa, niin inspiraatiokuvat ja neulomukset täytyvät olla värikkäitä. Joululahjat ovat täälläkin työllistäneet jonkin verran, niin en ole saanut tuttuun tapaan tutkia lankavarastoja ja valita lankoja mielen mukaan :D Joululahjatyöt ovat vähän kuin tilaustyöt ja menevät vähän jo työstä. Vaikkakin se on äärimmäisen kivaa työtä! <3 Ensi viikolla sitä kaipaa sellaista ex tempore -neulomista, jolloin saa valita langat ihan fiilispohjalta, eikä tarvitse miettiä lahjansaajaa :D 

Olen viime aikoina innostunut jämälankojen tuhoamisesta niin paljon, että taidan ottaa ensi vuoden teemaksi jämälangat. Viime aikoina olen neulonut pari kivaa jämälankatyötä, joista olen saanut niin hyvän mielen. On kiva saada pienenpieniä jämälankoja pois neulomalla niitä. Vielä kivempi on saada uusia ideoita niihin ja ottaa ideat heti puikoille. 

Mutta nyt, kivaa sunnuntaita! Oletko sinä neulonut viime aikoina palmikoita vai ovatko puikot olleet varattuina joululahjoissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti