tiistai 29. joulukuuta 2020

Joulun välipäiville pientä neulepuuhaa

Mun mielestä tämän vuoden paras juttu on ollut neulominen. En tiedä, olisinko innostunut neulomisesta ja uusien juttujen opettelusta niin paljon ilman tätä pandemiaa. :D Uskon, että kaikelle on tarkoituksensa loppuviimein! Toivottavasti moni on myös oivaltanut tänä vuonna kaikkia ihania asioita! Vaikka vuosi on ollut itsellekin aika raskas, mutta olen ainakin oppinut sen, että välillä pitää vaan höllätä. Keskittymällä hyviin asioihin turhan murehtimisen sijaan antaa niin paljon enemmän kuin se, että miettisit vain jotain negatiivista. Löysin siis jonkin pienen onnen tai mindfulnessin kirjoneuleiden suunnitelusta tänä vuonna. 


En voi muuten uskoa, että julkaisin tänä vuonna 6 neuleohjetta ja suurin osa niistä painottui vielä loppuvuodelle. Ei ihme, että oli vähän kiirettä loppuvuodesta. Ensi vuodesta on tulossa myös ihan yhtä kiva ellei kivempi, sillä laitan myös kaikkia ideoita toteutukseen. 


 

Jos mietit siis jotain kivoja, helppoja malleja, niin tässäpä muutama vaihtoehto. Linkit vievät mejate -verkkokauppaan ja ravelryyn. Näiden kaikkien kuvissa näkyvien näitä omia mallejani ja löydät niitä mejate -verkkokaupasta ja ravelrystä. Ilmaisohjeet löytyvät ravelrystä!

Ravelry-verkkokauppani

Me ja te -verkkokaupasta 

Jos siis kaipaat joulun välipäiville jotain kivaa, pientä helppo neulepuuhaa, niin suosittelen näitä malleja lämpimästi! Mikäli huomaat ohjeissa jotain virhettä tai muuta epäselvyyttä, niin ota yhteyttä minuun! Mallit ovat testineulottu, mutta välillä testineulojillakin saattaa mennä jotain ohi.

Musta tuntuu, että ensi vuodesta tulee kiva vuosi. Joka kuukaudelle on niin paljon odotettavaa ja suunniteltavaa, etten oikein malttaisi olla hetkessä. Tammikuun sukkamalli ei tosin tule ihan heti alkuvuodesta, yritän saada sen tammikuussa kuitenkin ulos.

Mukavia joulun välipäiviä ja nautitaan joulun ajasta  <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti