sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Neulebingo2020

Eilen listasin muutamia tavoitteita, jossa mainitsin, että osallistun neulebingoon. Idea kuulosti niin hauskalta, että päätin osallistua siihen. Niin hauskalta, että aloin vaan listata asioita paperille, ja yllättäen sainkin niitä bingoristikon verran  niin siitä se sitten lähti! Tämän idean luoja on neulevloggaaja, ja instagramista hänet löytää nimellä @maik_ki. Ruotsalaisissa käsityövlogeissa näitä on kait näkynyt enemmän, mutta itse bongasin tämän idean maikilta instagramista. 

Ja koska aloin vain laittamaan neulehaaveitani paperille, en yhtään miettinyt niitä sen enempää ja esimerkiksi sitä, kuinka ne tulisi toteutetuksi. Voipi siis olla, ettei yhtään bingoa tässä haasteessa nähdä :D Mutta täytyy tehdä vaan tästä matkasta hauska ja omannäköinen, eikä se lopputulos niin tärkeä ole. Pääasia kuitenkin, että saan neuloa ja jos jokin edes tulee tehdyksi niin se on jo plussaa :D


Kuva ei taida kyllä nyt valitettavasti niitä kaikkia näyttää tässä, mutta avaan niitä hieman alempana. Instagramia varten otettu kuva niin sieltä sitä pystyy katsomaan tarkemmin. Löydät minut nimellä @sweetsandsocks. Kuten jo mainitsin, niin kirjoitin näitä tavoitteita aika randomisti mitä mieleen tuli sillä hetkellä. Monet ovat tosin jo pidempiaikaisia haaveita ja osa saattaa olla myös sellaisia ns. helppoja juttuja. Mutta sillä hetkellä kirjoittaessani niitä, en kyllä miettinyt, että onko tavoite helppo vai vaikea vaan kirjoitin sen ylös. Neulemekosta olen haaveillut jo pidempään ja senkin laitoin sen. Sekä myös kaksi villapaitaa. Unipussi ja neulepehmo ovat myös pidempiaikaisia haaveita. Pienempiä juttuja neulebingossani on esimerkiksi jämälankasukkia, vauvan sukkia, hyväntekeväisyyttä yms. Katsotaan sitten vuoden lopussa, että kuinka kävi ;) Loppujen lopuksi kun näiden kirjaamisessa pääsi vauhtiin, niin olisi varmaan keksinyt enemmänkin. Mutta nyt mennään näillä ja vuoden lopussa sitten katsotaan yhteenvetoa. 

Meinaatko osallistua neulebingoon? Lyhyesti säännöt ovat siis sellaiset, että laitat haluamiasi neuletekemisiä ylös ja muodostat niistä 5 x 5 ruudukon. Aina valmiin työn jälkeen ruksaat sen ja sitten katsotaan milloin tulee ensimmäinen bingo. Innokkaimmat tekevät tämän oikein excelillä ja randomkoneella arpovat ne sitten paikkoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti