tiistai 4. toukokuuta 2021

Huhtikuun kulutus: Uutta lankaa kokeilussa

Heippa huhtikuu ja tervetuloa toukokuu! Vuorossa on huhtikuun kulutuksen ja ostettujen lankojen vuoro. En usko, että jään kaipaamaan huhtikuuta, sillä se oli aika monen asian suhteen suhteellisen vaikeakin. Mutta siitä selvittiin ja voimme hyvillä mielin jättää sen taakse ja muistella ilolla! Alkukuusta näytti vielä, että lankoja ei tulisi ostettua ollenkaan, mutta toisin kävi. Ostin kaksi kertaa lankoja. Ensin halusin kokeilla Novitan kimaltelevaa Kuura -lankaa, joka osoittautui kivaksi ja sopi täydellisesti kolmanteen pariin sukkalaatikossa. Toinen ostohetki oli, kun tilasin kokeiluun Altair Designin merinosukkalankaa. Myönnän, että olin mainoksen uhri ja ennen kaikkea värien uhri :D Värit olivat niin herkulliset, että pakkohan ne oli kotiuttaa. Uusien lankojen kokeileminen on aina hurjan jännittävää puuhaa ja en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä.


Ostetut langat: 400 g

Kulutetut langat: 1153 g

Mutta tulipa kyllä lankojakin kulutettua yli kilon edestä ja kulutetut langat voittivat helposti ostetut langat. Valmiita töitä tuli noin 10 kpl, joista puolet on sukkia. Olen niin iloinen, että sain valmiiksi muutakin kuin pelkkiä sukkia. Huhtikuussa neuloin pari neulepantaa ja sain valmiiksi kevätpuseron. Neulepannat ovat näkyneet ainakin Instagramin puolella ja puseronkin pyrin saamaan kuvattua piakkoin. En ole muuten vielä päättänyt, että sallinko itselleni ruksin neulebingoon tästä puserosta. Suuri mahdollisuus on, että muokkaan hieman neulebingoa ja laitan siihen neulepaita niin ruksikin tulisi :D Lisäksi huhtikuussa valmistui pari virkattua työtä, joilla päätin lähteä mukaan #hyvinpyyhkiikal:iin. 

Tämmöisiä neuletöitä huhtikuussa. Haluaisitko sinä nähdä täällä ensin juttua kevätpannoista vai kevätpuserosta? Mitä sinulla valmistui huhtikuussa?

2 kommenttia:

  1. Oi, uutta lankaa! <3 Minulla on edelleen langanostokielto päällä, joten tyydyn ihailemaan toisten lankaostoksia. Hyvin hitaasti vähenevät langat laatikoistani. Pitää varmaan alkaa tehdä paksuja neuleita kaksinkertaisella langalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minäkin yritän välttää lankaostoksia mutta nyt nämä oli ostettava sillä olivat niin herkullisen värisiä!

      Poista