sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Yhden automatkan mittaiset lapsen villasukat Muumi-raitalangasta

Raitalangat eivät ole olleet suosikkini ja eräälle reissulle toukokuussa päätin ottaa pari jämäraitalankakerää mukaan. En oikein osannut niistä neuloa muita kuin lapsen villasukkia. Lisäksi halusin, että automatkalla olisi jotain helppoa ja rentoa neulottavaa. Lanka oli jäänyt eräistä villasukista, joista kerron täälläkin piakkoin. Lankana on siis Novitan Muumi -raitalankaa ja puikot olivat 3,5. 


Näihin lapsen villasukkiin halusin kokeilla erilaista resoria ja niinpä resoriksi valikoitui 3 o, 1 n. Monet ovat sanoneet, että tämä resori pitää lapsen villasukan paremmin jalassa. En ole kyllä huomannut, että muut resorit eivät olisi pitäneet, mutta kyllä tällä jokin taika kuitenkin on. :D Tulipa muuten aika just eikä melkein sopivat sukat oman lapsen jalkaan. Mutta tätä lankaa jäi vieläkin, ja en tiedä, mihin sitä käyttäisi. Tällaiset moniväriset raitalangat ovat itselleni todella suuri haaste, sillä luovuuteni ei kuki niiden kanssa :D

Toukokuussa on taas ollut ehkä hieman liikaa perusvillasukkien neulomista, mutta jotenkin sitä on kaivannut sellaista, eikä yhtään sen monimutkaisempaa. Lisäksi olen tykännyt neuloa ulkona, ja en oikein voi monimutkaisempia neulomistöitä neuloa puistoissa tms.

Kerro oma raitalankavinkkisi! Minkälaisiin malleihin sinä neulot raitalankoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti