perjantai 14. toukokuuta 2021

Tämän viikon keskeneräiset

Ajattelin koostaa tämän viikon keskeneräisiä tähän postaukseen. Musta tuntuu, että viime aikoina ei ole edes paljon ollut keskeneräisiä, enkä ole aloittanut niin paljon uusia töitä :D Voi tosin olla, että tämä on vain mutu -ajattelua!

Tänä vuonna muuten olen kirjannut tarkemmin ylös valmistuneita käsitöitä ja onkin kiva nähdä vuoden lopussa, että mitä olen neulonut eniten. Viime vuonna taisin neuloa eniten villasukkia, mutta tänä vuonna yritän panostaa enemmän tarveneuleisiin ja siihen, etten neuloisi vain villasukkia. :D 


** Keltainen kesäpaita. Yksi isompi keskeneräinen työ on kesäpaita. Tämän aloitin jo toissaviikolla, lähes heti ensimmäisen paidan valmistumisen jälkeen. Paitaa olen neulonut Drops Paris -langasta ja ohje on aika perinteinen ylhäältä alas neulottava paita. Näihin jää jotenkin hieman koukkuun! Mutta seuraavassa paidassa haluaisin jo jotain pientä yksityiskohtaa...

** Kevätaurinkohuivi. Edelleen. Tähän ei ole oikein muuta sanomista. Nyt pitäisi tsempata tämän kanssa. :D

** Oma malli. Samoin tämänkin! Jotenkin se neulesuunnittelu pysähtyy aina, kun saa yhden mallin valmiiksi asti. Valmiin mallin jälkeen tarvitsee taukoa ja mitä suuremmaksi tauko venähtää niin sen vaikeampi on palata sen ääreen. Tästä on kyllä valmis suunnitelma mielessä eli ei tarvitsisi kuin vain neuloa!

** Yrttitarha -pitsisukat Novitan kesänumerosta. Nämä aloitin viime viikonloppuna. Ajattelin tehdä hieman lyhyemmät kuin ohjeessa, jotta saisin 100 gramman kerän riittämään. Tämä on kyllä kiva malli. Hieman saa jännittää, että miltä kuvio näyttää, sillä lanka ei ole sama kuin ohjeessa mainittu Louhetar. 

Onkohan niitä muita keskeneräisiä... :D Ehkä jokin ufotyö voi olla jossain, mutta ei ainakaan kovin enempää pitäisi olla aktiivisia keskeneräisiä.

Mitä sinulla on keskeneräisenä tällä hetkellä?

4 kommenttia:

 1. Minulla on kaksi paitaa työn alla, joista toinen juurikin sellainen ylhäältä alas -peruspusero jälleen kerran. Ajattelin samoin, että seuraavassa teen jo jotain yksityiskohtia sitten enemmän mutta kun nuo ovat niin helppoja telkkarineuleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat! Vaikka sitä just kaipaa ehkä eniten tällaista tv-neuletta, niin silti samaan aikaan haikailee hieman haasteellisempaa :D Odotan innolla sinunkin paitoja ja tulevia suunnitelmia!

   Poista
 2. Minulla on kyllä keskeneräisiä aina aika paljon ja sitten ne vähän ressaavat, kun yrittää saada tilaisuutta jatkaa niitä. Nyt taitaa olla viisi keskeneräistä työtä ja uusia suunnitelmia pyörii mielessä😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, tuttu tunne :D Olen lohduttautunut sillä, että kyllä ne aina joskus tulevat valmiiksi! (tai jos ei niin sitten joskus tulevat puretuksi... :D )

   Poista