keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Nämä kirjat aion kuunnella seuraavaksi...

Tässä postauksessa aion kertoa, että mitä kirjoja minulla on suunnitelmissa kuunnella/lukea seuraavaksi. 

  

Jarkko Sipilä, Susanna Reinboth: Etusivun rikokset - Näin kovat uutiset syntyivät, Oikeustoimittajat 30 vuotta

Tässä on jo tovi kuunneltu rikolliselämään liittyviä kirjoja, mutta tämä kertookin rikoksista hieman eri puolelta. Tuntuu mielenkiintoiselta ottaa tällainen kirja kuunteluun ja päästä ymmärtämään, miten rikosuutiset syntyvät. Kirjassa on kaikkia rikoshistorian kuumimpia tapauksia ja jotenkin tuntuukin jatkumolta kuunnella tämä kirja, kun on kuunnellut jo ns. aiemmat rikoskirjat. Olen joskus miettinyt, että miltä tuntuisi puolustaa murhasta epäiltyä tai pystyisinkö edes siihen (todennäköisesti en!). Kirjoittajat kertovat tässä kirjassa, miltä tuntuu tavata esimerkiksi murhajutun silminnäkijä. Odotan paljon tästä kirjasta, mutta saapi nähdä, petynkö suurien odotuksien takia!

Emma Jane Unsworth: Adults

Olen jo pidempään kaivannut englanninkielisiä kirjoja kuunteluun, sillä niissä paranee jollain tasolla kielitaitokin. Vaikka englantia käytänkin lähes päivittäin, niin silti on ihan erilaista kuunnella tai lukea englanninkielistä kirjaa. Veikkaan, että tämän rinnalle täytyy ottaa aivot narikkaan -neulomistyö, niin voi keskittyä enemmän kirjaan :D Toivon myös, että tästä kirjasta saan inspistä enemmän vieraskielisiin kirjoihin. Olenkohan väärässä, jos tästä kirjasta on tehty vähän samantyyppinen sarja, joka näkyy Yle Areenassa... ?

Kati Haapakoski, Anna Niemelä, Elina Yrjölä: Läsnä etänä

En ole pitkään aikaan kuunnellut työelämäkirjoja, joten nyt tuntui sopivalta ottaa sellainenkin kirja kuunteluun. Tämä kirja on syntynyt viime vuoden ansiosta ja siinä analysoidaan kaikkia etätyöhön liittyviä asioita tämän pandemian aikana asiantuntijoiden toimesta. Odotan kyllä, että pääsen tämänkin kirjan aloittamaan, sillä osa ihmisistähän tekee edelleen etätöitä ja on tehnyt niitä jo yli vuoden! Aika hullua, jos miettii tarkemmin! Toivon saavani tästä kirjasta hieman syvyyttä etätyöelämään sekä vinkkejä, kuinka taklata etätyön haasteet.

Tässä vielä linkki ilmaiseen 30 päivän kuuntelujaksoon Storytelillä: linkki ilmaiseen kokeilujaksoon (Kaupallinen linkki). (Koskee vain uusia asiakkaita)

Mitä sinä aiot lukea/kuunnella seuraavaksi?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti