sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Huhtikuun kulutus: Neulehyväntekeväisyyttä ja omia malleja

Sinne meni huhtikuu ja kevät tuli ja kohta on kesä. Vihdoinkin. Huhtikuun piti olla myös kuukausi, jolloin en osta lankaa. No arvata saattaa, etten siihen ihan päässyt. Nimittäin tiesittekö, että verkkokauppa.com myy myös Novitan lankoja? Langat ovat isoissa pakkauksissa, mutta laskin lyhyellä matematiikalla, että näin ostettuna langat olisivat halvempia kuin jos ostaisi esim. kerän normaalihinnalla vaikkapa Cittarista. Joten minusta hyvä diili :D 


Kulutus: 1194 g

Ostot: 2100 g

Raha: n. 65 €

Huhtikuussa on ollut todellinen luomisflow menossa, sillä ideoita on sadellut milloin vain ja missä vain. Olen keksinyt myös keinon aamuyöunettomuuteen. Nimittäin jos en saa unta, niin olen alkanut laskea silmukoita tai suunnitella uusia malleja :D Onneksi olen kohtuullisen hyväuninen ja en ole kovin paljon kärsinyt unettomuudesta, sillä tämä saattaisi koitua ruuhkaksi puikoille. Näin palaset loksahtelivat kohdalleen Aamuyö -sukkamallin kanssa. Huhtikuussa puikoilla viihtyi omien mallien lisäksi sukkia, pantoja ja apupupuja. 

Keskeneräiset viime kuukaudelta: 

Pientä muutosta on tapahtunut. Purin vihdoin sen kesätopin viime vuodelta sekä hyväntekeväisyyteen menevä vauvan peitto on valmis. Muut viime kuulta perityt keskeneräiset eivät tosin ole edenneet. Saattaa olla jotain muitakin keskeneräisiä, mitä en aina tässä muista mainita. Ehkä toukokuussa uudella innolla näiden kanssa? Sitä intoa tosin vielä odotellessa. 

** Alsta -liivi. 

** Niina Laitinen Reykjavik. 

** Yksinäisiä sukkia.

** Omia malleja.

Millainen sinun huhtikuusi oli neulomisen saralla? Kiihtyykö vai hiljeneekö tahti kesää kohti?

4 kommenttia:

 1. En tiennyt, että Verkkokauppa myy Novitaa. Hyvä tietää.
  Sinullahan tuo huhtikuun kulutus lähes nollasi ostot, joten hyvässä mallissa oli huhtikuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei viitsi kyllä paljon tilata lankaa Verkkokaupasta kun pakkaukset isoja mutta tilasin valkoista kun sitä tarvitaan kuitenkin aina. No ei ihan mutta melkein ja toukokuu sitten paremmin taas :D

   Poista
 2. En usko, että kiihtyy neulominen enää tästä kesää kohti, kun se on jo aika huipussaan:) Ja tiesin, että verkkokauppa.com myy Novitan lankoja. Ostin kerran tuollaisen tukkupakkauksen Novitan Nallen pellavanväristä lankaa ja vähän kyllä hirvitti, tuleeko käytettyä, mutta kaikki menivät ja vielä saman kesän aikana. Juurikin näitä perus- tai pohjavärejä olen ajatellut, että tuolta voisi aina välillä tilatakin. Eikö olekin ihanaa, kun aina välillä saa jotakin keskeneräistä valmiiksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sielläkin puikot viuhuu :) Vähän sama että varmaan tahti pysynee samoissa kuin nyt. Toki nyt varmaan pieniä taukoja voi tulla, mutta onneksi ne ovat yleensä lyhyitä. No kyllä, vielä kun saisi pääteltyäkin mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa :)

   Poista