perjantai 20. toukokuuta 2022

Vauvan pienet suffeli snacks sukat

Nyt seuraa pieni paljastus. Olen kirjoittanut (lähinnä kait itselleni?) ajatuksia ylös tuosta Fazer x Novita suunnittelukilpailusta ja miettinyt, että pitäisikö se julkaista vai ei. Sillä välin kun jatkan sen pohtimista niin julkaisen täällä bloginkin puolella yhdet pienet vauvan sukat, jotka suunnittelin tuohon kilpailuun. Nämä sukat suunnittelin ihan loppumetreillä, kun tuli vielä pieni idea. Näitä ei valittu ja siksi julkaisen ne nyt täällä. Olen myös miettinyt, että julkaisenko näistä ohjeen, ja jos, niin millaisen. Sillä mielessä olisi myös näistä osa 2 ja osa 3 versiot.


Nuo suffeli snacksit ovat olleet muuten yksi herkkukarkkini, joihin olen ollut jopa ihan koukussa. Kuvia varten piti tietenkin ostaa yksi pussi, mutta muuten en muista, milloin viimeksi olen edes syönyt niitä. Mutta olisihan näistä voinut toki neuloa aikuistenkin versiot kisaan, mutta koska aikaa oli siinä vaiheessa enää tosi vähän, en olisi ehtinyt. Niinpä päädyin vauvan sukkiin ja nämä ovat aika söpöt, vaikka itse sanonkin. :D En muuten ymmärrä, miksi en aikaisemmin saanut ideaa suffeli snackseista, sillä niistä(kin) olisi saanut vaikka minkälaisia ideoita. 

Toinen pieni paljastus. Kahdet muut sukat tulivat valituiksi, mutta niitä en julkaise ennen lehden ilmestymistä. On aika huikeaa ajatella, että oma mallini on lehdessä, enkä oikein vieläkään käsitä sitä. Jännittääkin aika paljon, kun ei tiedä yhtään, miten se ohje niihin kirjoitetaan ja miten ihmiset ottavat ne vastaan ja neulooko niitä kukaan :D Pieniä juttuja ihmiskunnalle, isoja asioita suunnittelijalle :D

Mistä herkusta odotat eniten sukkaohjetta Fazer x Novita -lehteen?



6 kommenttia:

  1. Yleensä en ole hempeiden juttujen ystävä, mutta noiden Suffeli Snacks -sukkien kohdalla on aivan pakko hempeillä. Ihanat, ihanat. Kumma kun eivät tulleet valituiksi.
    Nyt kun kerroit, että kaksi malliasi julkaistaan tulevassa Novita Fazer -lehdessä, niin aivan pakkohan se on ostaa. Siitä saa varmaan monta lahjaideaa; sukat + karkkipussi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä tuli suunniteltua tosiaan niin loppumetreillä että menin sillä idealla näissä, mikä ekana tuli mieleen ja olisihan sitä saanut näistäkin vähän erilaisia, jos olisi ollut hitusen enemmän aikaa suunnitteluun. Hei mikä ihana lahjaidea muuten; sukat+herkut lahjaksi :)

      Poista
  2. Hei paljon paljon onnea valinnasta! 😊 Ja on kyllä niin söpöt sukat kuin voi vaan olla 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Vauvan sukat on kyllä aina söpöjä, hih :)

      Poista
  3. Nyt vasta pääsen kommentoimaan, mutta olipas tosi mukava kuulla, että sinulta tuli kahdet sukat valituksi lehteen! Onnea tosi paljon! Olihan tuo mahdottoman mukava kilpailu ja kiva, kun Novita tekee tällaisia tempauksia. Itse odotan kaikkia mahdollisia herkkusukkia enkä kyllä yhtään osaa valita, mitä odotan eniten. No, tietysti nyt haluaisin tietää jo kovastikin mistä sinä suunnittelit sukat:):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mielettömän kiva kilpailu todellakin vaikkei olisi tullut valituksikaan. Sama, en malta odottaa että nään niitä muitakin herkkusukkia enkä yhtään tiiä mitkä herkut tekisin :D

      Poista