torstai 26. toukokuuta 2022

Kesäinen kirjavinkki: Uutta elämää Jylhäsalmi

Toukokuu on opettanut sen, että kirjoistakin (erityisesti äänikirjoista) on pidettävä taukoa. Maalis-huhtikuussa otin äänikirjoissa tehospurtin, kun halusin kuunnella tietyt kirjat pois ilmaisjakson aikana ja silloin kirjoja tuli kuunneltua todella paljon. Toukokuussa olen mennyt fiiliksen mukaan ja pari kirjaa tuli kuunneltua kirjaston sovelluksen kautta, mutta ei oikeastaan ole innostanut kuunnella enempää. Kuitenkin suunnittelen jo kesälle lukemista ja nyt on luvassa yksi kirjavinkki. En ole vielä aloittanut tätä kirjaa, mutta esittelyn perusteella tämä vaikuttaa kevyeltä ja sopivan viihteelliseltä. Sanoisin, että äänikirjat ja fyysiset kirjat eivät ole toistensa kilpailijoita vaan kulkevat rinnakkain. Kun äänikirjat kyllästyttävät, voi siirtyä fyysisten kirjojen pariin.


Kirja saatu pr-tuotteena. Yksi pupu nyt hyppäsi kuvaan mukaan :D

Kirjaa kuvaillaan tällä tavalla: 

"Inkerillä on edessään unelmien kesä eläinlääkärin sijaisena kotiseudullaan Jylhäsalmella. Mikä olisi ihanampaa kuin huristella eläinlääkintäautolla pitkin viehättäviä pikkuteitä ja auttaa vanhoja tuttavia ja heidän eläimiään? Kaiken kruunaa komea opiskelukaveri Eemi kollegana. Kiireinen alkukesä pudottaa Inkerin kuitenkin maanpinnalle. Lisäksi kylillä huhutaan suojelupoliisin liikkuvan Jylhäsalmella. Suositussa maalaisromanttisessa sarjassa on kaunista luontoa ja aitoja ihmisiä, huumoria, jännitystä ja romantiikkaa."

Tämä kuulostaa juuri sopivalta kesälukemiselta ja odotan, että pääsen aloittamaan sen!

Luku- ja/tai kuunteluintoa kesäisiin päiviin! 

2 kommenttia:

  1. On varmaan sopivaa kesälukemista. Käväisin juuri kirjakaupassa ihan muuta etsimässä, mutta juuri tuo teos oli näyttävästi esillä heti sisäänkäynnin tuntumassa. Kivalta vaikutti, ei sitten kuitenkaan tarttunut mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löytyy jo kirjakaupoistakin! :)

      Poista