perjantai 6. toukokuuta 2022

OHJE: Neulottu Linnea -panta

Yksi idea johti toiseen ja näin syntyi Linnea-pannan ohje. Taisin neuloa ensimmäisen version jo maaliskuussa, mutta välillä ohjeet tarvitsevat "lepoaikaa" tullakseen julkaistuksi. Yleensä neulon omista ohjeista yhden tai kaksi kappaletta, mutta tästä tuli neulottua peräti kolme. Kolmannen pannan neuloin juuri huhtikuun lopussa, sillä muutamat pienet yksityiskohdat tarvitsisivat muokkausta. Toukokuu ei varsinaisesti ole pantojen käyttöaikaa, mutta ohje on nyt saatavilla. Ohjeessa on kaksi kokoa leveydeltään ja minulla lankaa on kulunut kaikkiin pantoihin alle 50 g. Yhdellä kerällä siis pitäisi pärjätä. Kaikista eniten lankaa kului tuohon valkoiseen pantaan, jonka paino on 48 g. Neuloin pannat Drops Nordilla, mutta panta on testineulottu myös Sandnes Gardnin merinolangalla ja Dropsin baby merinolla. 


Tämä on toinen panta-ohjeeni ja voi kuinka kiva tätä oli suunnitella ja neuloa. Siinä missä tykkäänkin suunnitella sukkia, mutta oma viehätyksensä on myös muissa neuletöissä. Nimeksi panta sai Linnea, joka nyt vain tuli mieleen. No, oikeastaan erään entisen työkaverin lapsesta :D Tällä kertaa ei sentään oman lapsen päiväkotiryhmästä. Muistin, että Linnean nimipäivä olisi ollut nyt toukokuussa, mutta eihän se olekaan.


Ohje löytyy:

Ravelrystä

Lankajengistä

Ohje on -20 % alennuksessa kummassakin paikassa ensi viikon sunnuntaihin asti. Koodia ei tarvita ja alennus näkyy kassalla Ravelryssä.

Kivaa toukokuun alkua ja neulomistäyteistä toukokuuta! Toivotaan, että myös ilmatkin pian lämpenevät. Alkuviikosta on nimittäin tarvittu myös pantaa ja käsineitä aamuisin. :D

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis panta. Tekisin heti itselleni, vaan kun en kestä minkäänlaista villaa - edes merinoa päässä, kasvoilla tai kaulalla. Kaunis on silti. Lilan värisessä kuvio näkyy parhaiten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hieman oli vaikeuksia kuvailla tätä pantaa kun on niin aurinkoistakin nykyisin :D Mutta täytyy tehdä syksylle vielä pari lisää itselle ehkä eri langoilla kun osan omista malleista säilytän aina käyttämättöminä jostain syystä :D

      Poista