tiistai 14. kesäkuuta 2022

Kirjavinkki kesään: Perhe-elämää aloittelijoille

Kesä on täällä ja mikäpä sen parempaa kuin pakata tavarat ja suunnata rannalle, puistoon tai muualle ulkoilmaan. Kieltämättä fyysisissä kirjoissa on puolensa ja varsinkin ne jotenkin kuuluu kesään. Mikä sen ihanampaa kuin makoilla rannalla ja lukea kirjaa tai pysähtyä puiston penkille hetkeksi kirjan kanssa. Vaikka pidänkin kaikista vuodenajoista, niin täytyy myöntää, että kyllä kesää aina jotenkin odottaa. Talven ja kevään jälkeen on niin ihana, kun kaikki on vihreää ja herää eloon, ja erityisesti kevyempi pukeutuminen ja tietenkin myös se lämpö. 


 Kirja saatu pr-tuotteena. 

Tässä kuitenkin kesäinen kirjavinkki. Kirja kuulostaa juuri kesään sopivalta. Se vaikuttaa kivan kevyeltä, hauskalta ja pientä juontakaan ei puutu. Sarah Morganin kirjoissa huumori ja sydämellisyys ovat valttia ja lukijat pitävät juuri niistä. Kirjaa on kuvailtu lempeän humoristiseksi elämänkatsomukseksi, joka saa lukijan optimiseksi ja iloiseksi. Tässä on minusta hyvä pointti! Parasta kun kirja saa lukijan pois omasta arjesta ja hyvälle mielelle. Saatoin myös kuulla huhua, että kirjassa on jonkin verran menetyksistä (?), mutta kuulemma silti ihan kevyttä luettavaa. Otan tämän kirjan rannalle, automatkoille, puistoon ja ihan minne vain kesällä. No okei, mun kassi saattaa olla aika painava, jos meinaan mahduttaa sinne muitakin luvattuja kirjoja (eikä neuletöitä pidä tietenkään unohtaa kassista!). :)

Tarkistin ja kirja on tulossa myös tässä kuussa äänikirjapalveluun.

Kirjarikasta kesäkuuta!

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä. Kirja kuuluu kesään: rannalle, puistoon, pihalle, parvekkeelle.

  VastaaPoista
 2. Ennen luin todella paljon, enää en kykene, en edes äänikirjoja, mutta olen hengessä mukana, koska kirjat vaan ovat niin hyviä👍 Ja varsinkin auringossa maatessa, mutta myös syksyllä vällyihin kietoutuneena😊t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa harmi ettet enää voi mutta toisaalta olet paljon jo lukenut ja olet hengessä mukana :D Nyt on kyllä kieltämättä aika iso kirjapino, mutta pikkuhiljaa ne kait tulevat luetuiksi.

   Poista