sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Ohje: Vauvan Suffeli Snacks -sukat

Luvassa on jo toisen ohjeen vuoro tälle viikolle. Nämä vauvan suffeli snacks -sukat herättivät niin paljon positiivista palautetta ja ihastusta, niin päätin tehdä siitä ohjeen. Ohje on tällä kertaa ilmainen.  Koska vauvatkin ovat hyvin erikokoisia ja neulojien käsiala vaihtelee, niin laitoin nyt ohjeeseen kokomerkinnän 0-6 kk. Mietin pitkään, että teenkö ohjeen niistä sukista, joilla osallistuin kilpailuun vai muutanko ohjetta (langan, kuvioiden tms) suhteen. Mutta päädyin nyt tekemään ohjeen tasan siitä mallista, jolla osallistuin kilpailuun. Muuten olisi voinut aikaa kulua liian kauan, jos olisin lähtenyt muuttamaan jotain, koska olisi pitänyt neuloa myös itse se muunneltu malli.

Suosittelen myös kastelemaan valmiit sukat ja plokkaamaan ne, sillä omat sukat olivat hyvin kiemuraiset kirjoneuleen vuoksi. Ohje on yritetty tehdä siten, ettei pitkiä langanjuoksuja olisi, mutta ainakin kiilakavennuskohdassa pidempiä langanjuoksuja saattaa tulla. Niissä kannattaa kiepauttaa langat keskenään toisiinsa takana. Nämä ovat varmaan itsestään selvää kaikille kirjoneuleen ystäville, mutta ei välttämättä aloitteleville neulojille tai heille, jotka ei kirjoneuletta neulo paljon. 

Tästähän saisi muuten myös kivan vauvalahjan: vauvalle sukat ja äidille (tai muulle perheelle) herkut :D Voisin enemmänkin tällaista tuotesuunnittelua tehdä, sillä se olisi mukavaa :D Näillä sukilla päästään tunnelmoimaan hieman tulevaa Fazer x Novita -lehteä. Sitä odotellessa voi neuloa nämä. Kerroinko muuten aiemmin, että niitä Fazer x Novita lehtiä tulee kaksi. Toinen siis nyt syyskuussa ja toinen ensi vuoden alussa. Aika siistiä! Jos oikein muistan Novitan livestä, niin ensimmäinen olisi makeisista ja toinen muista herkuista.

Linkki ohjeeseen: Ohje Ravelryssä

Kivoja neulehetkiä ja aurinkoista sunnuntaita! 


2 kommenttia:

  1. Suloiset pienet sukat. Kivan vauvalahjan todellakin saa, kun vauva saa sukat ja äiti namit. Odotan kovasti tuota karkkilehteä. Jännä nähdä mitä kaikkea siellä on. Novitalla on ennestään ainakin yksi sukkamalli, jonka inspiraationa on ollut ranskalaiset pastillit. Siitäkin saisi kivan lahjapaketin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin muuten onkin ja sitten on tietty se pätkis-haalari ja olikohan vielä suffelisukatkin... ? (Vai olenkohan vain nähnyt suffelisukat Instagramissa tämän kilpailun myötä...)

      Poista