keskiviikko 1. marraskuuta 2023

Kirjavinkki: Emmy Abrahamsson - Kuinka menestyä hullujen huoneella

Kuuntelin tämän kirjailijan ensimmäisen teoksen ja se oli hauska ja koukuttava. Hetken mielijohteesta näin kirjastossa tämän kirjan ja päätin lainata. Tämä oli bestseller hyllyssä ja lainaa ei voi uusia eli piti lukea se noin 10 päivässä (vai 14?) mutta onnistuin juuri ja juuri. Onneksi kirja on helppoa luettavaa.

Tykkäsin kirjasta, mutta liekö sitten hieman 'paniikkia' toi tuo lyhyt laina-aika. Tuntuu, että luin vähän kiireellä ja vähän ehkä meni ohi kirjasta. Toki ilta-aika on aina haastava lukemiselle, koska nukahdan melkein heti, kun avaan kirjan :D Kirja ei ollut niin hauska kuin ensimmäinen, mutta tykkäsin kirjan lopusta. Jotenkin kirjan tapahtumien vaihtelu toi itselle sellaisen sekavan vaikutelman ja siihen päälle kirjan lukeminen nopealla aikavälillä ja se ei ollut itselle mielekästä. Kirjassa siis kaksi eri tapahtumapaikkaa vaihteli aina vuorotellen ja se vähän aina teki itselle sekavan tunnelman. Mutta kirja oli ihan kelpo luettava ja kiva että kuitenkin lainasin sen, kun näin. 

Yritän olla suosimatta edelleen äänikirjoja tällä hetkellä ja kuluttaa enemmän kirjoja. Tässä olen ihan kohtuu hyvin onnistunut, sillä en ole vielä ottanut äänikirjapalvelua käyttöön ja tämän ajan voi uhrata kirjoille. Kirja on ehkä noin 3,5 / 5 eli voin suositella hyvin sen lukemista / kuuntelemista. Kirjailija on ruotsalainen ja uusi tuttavuus ja kiva tukea uusia kirjailijoita. Suurempi suositus kuitenkin kirjailijan ensimmäiselle teokselle. Kirjapostauksia on jonossa eli niitä on luvassa lähitulevaisuudessa paljonkin. Täytyy yrittää vuoden loppuun mennessä saada kaikki luetut kirjat blogiin asti. 

Oletko sinä lukenut näitä kirjastojen pikalainoja? Mitä mieltä olet niistä? Onhan ne ihan kivoja, että on mahdollisuus uuteen kirjaan mahdollisimman monilla, mutta kirjalle tuo noin 10 päivän laina-aika on todella lyhyt. 

2 kommenttia:

  1. Emmy Abrahamson on tuttu kirjastaan, jossa hän kertoo rakastumisesta kodittomaan mieheen. Olikohan tarina hänen omasta elämästään, en ole varma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hauska kirja. Ainakin hyvin kirjoitettu kokemus vaikkei olisikaan omasta elämästä.

      Poista