perjantai 5. heinäkuuta 2024

Estrada -pitsivillasukat - neuleohje saatavilla

Pitsi-innostus jatkuu edelleen ja ohuesta langasta syntyivät Estrada -villasukat. Nimeämisessä on nyt ollut pientä e:llä alkavaa innostusta jostain syystä. Vaalean lila väri on miellyttänyt jo pidempään ja nämä tuli neulottua sillä värillä. Olin ajatellut pitää heinäkuun ilman uusia ohjeita, mutta koska suunnitelmat muuttuvat ja koska miksi ei niin julkaistaanpa nyt yksi ihana pitsivillasukkien ohje. Tässä ohjeessa on aikuisen noin 38-40 koko ja vastasyntyneen sukkien koko eli neulo vaikkapa nämä molemmat tuoreelle vauvaperheelle. Jalkaosaa voi neuloa oman / saajan jalan koon mukaan ja olen laittanut ohjeeseen mainintoja kerroksista, jos haluaa lyhyemmän tai pidemmän jalkaosan.

Ohje löytyy 

Ravelrystä

verkkokaupasta

Lankajengistä (Tulossa pian ellei ole jo!)

Vauvan sukkiin menee noin 25 g lankaa ja aikuisen sukat tulevat alle 100 grammasta. Nämä sukat neuloin muuten ensimmäistä kertaa 2,75 mm puikoilla ja tuntuu ihan hyvältä koolta omaan käsialaan. En nyt tiedä, onko siinä suurta eroa kolmosen puikkoihin, mutta kyllä sen ehkä pienesti huomaa. 

Ohje on alennuksessa 14.7 asti kaikissa myyntipaikoissa. (Hinta sama kaikissa, osassa alennus näkyy vasta kassalla yms).

Houkuttaako sinua vaaleat värit kesällä? 

Itse hurahdin tuohon vaalean lilaan, sillä se on jotenkin niin ihanan värinen. Kuvassa nuo sukat nyt näyttävät aika valkoisilta, kun oli pieniä haasteita kuvata aurinkoisella säällä. Heinäkuulle on tulossa myös Violeta-topin ohje, joka on myös vaaleanlilalla neulottu. Ai miten niin taisin hurahtaa myös toppien suunnitteluun :D 

4 kommenttia:

  1. Hurahtaminen on oikein hyvä juttu, varsinkin kun sen kohde on neulesuunnittelu. Hyvä sinä!

    VastaaPoista
  2. Sinulta on kyllä nyt syntynyt upeita sukkia tiiviiseen tahtiin, joten ihana, että hurahdit😁👏Onhan se näin, että väkisinkin vaaleammat värit houkuttelevat kesällä ja sitten niitä vaaleita sukkia pitääkin tehdä urakalla🤭😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, vaihtelu väreissä virkistää neulomistakin :D

      Poista