maanantai 1. heinäkuuta 2024

Lapasboksi2024: Heinäkuu

Hei hei heinäkuu! Lapasboksi on puolessavälissä ja nyt on luvassa heinäkuun teema. Vieläkö jaksatte helppoja teemoja vai kaipaatteko jo enemmän mietittävää? Heinäkuun teema on entistä enemmän helppo, ei tarvitse tietää kuin oma lempivärisi. :) Vaikeutta toki siihen saa, jos haluaa alkaa miettiä vaikkapa ohjeita ja millä ohjeilla neuloisi oman lempivärin lapaset. 


Mä en oikeastaan tiedä tarkasti, mikä on mun lempiväri tai niitä on oikeastaan useampia. Vähän oli ehkä vaikeakin tähän valita jotain tiettyä väriä, mutta sitten olin kerinyt jo kauan aikaa sitten Undreamtin käsinvärjätyn vyyhdin ja tähdet loksahteli paikoilleen. Siitä syntyi heinäkuun lapaset. Varmasti jokin pinkkisävy kuuluu myös lempiväreihin, sillä pinkkiä ja punaista on aina tasaisesti puikoilla. Myös lila ja violetti ovat miellyttäneet varsinkin tänä kesänä itseä, joten myös lila on varmasti yksi lempiväreistäni. Ehkäpä mun lempparivärit vaihtelee myös vähän vuodenajan ja muiden asioiden mukaan. 

Tässä oma heinäkuun lapasparini nimeltänsä Jade-lapaset.



Nämä oikeastaan syntyivät päivässä tai kahdessa ja se oli luomisen ilotulitusta alusta loppuun. Kun tulee fiilis jostain, niin ei siihen kauan mene, että ovat valmiina ja ohjekin kirjoitettu, jos vain neuleaikaa on suotuisasti. Ohje näihin tulee myöhemmin, sillä en ajatellut keskellä kesää julkaista lapasten ohjetta. Kaikki lähti langasta ja varmasti pitsineulefiilikselläkin on osansa asiassa. Pahoittelen, etten tässä samassa julkaise nyt näiden ohjetta, mutta ei sitä oikeastaan olisi ehtinytkään julkaista, sillä testineulominenkin vie aikaa. Mutta ehkäpä nämä toimii inspiraatiokuvana ja -värinä. 

Ensi kuussa on palataan vähän erilaisiin teemoihin ja silloin on luvassa myös vierasohje. Ensi kuun teemakin on kyllä kiva ja en yhtään oikeastaan itsekään tiedä, millaiset ovat omat elokuun lapaset saatikka vielä tuosta vierasohjeestakaan. Heinäkuun lapaset tuli neulottua kesäkuun puolessa välissä ja yhtään ei ollut ideaa sitä ennen niistäkään. Ideat tulevat välillä nopeastikin ja silloin pitää toimia, kun idea syntyy :D

Mikä on sinun lempivärisi? 


4 kommenttia:

  1. Kiva, että on helppoja. Jossain vaiheessa alan urakoida loppuun aloitettuja ja aloittaa joitakin. Kaikkia en ehkä ehdi neulomaan

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta, kiva on. Vaikka nyt iskee kyllä runsauden pula, kun niitä lempivärejä on niin paljon. Eiköhän sieltä kuitenkin joku valikoidu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on ainakin vara mistä valita jos on paljon lempivärejä. Niin se oli vähän itselläkin vaikka nämä lapaset neuloontui hyvin.

      Poista