keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Kesälukemista

Olen hieman yllättynyt itsestä, kun olen laittanut erilaisia kirjoja varaukseen. Nyt kun olen jättänyt äänikirjat vähemmälle ja keskittynyt enemmän lukemaan kirjoja, niin kirjoja on myös saanut luetuksi enemmän (ylläri!). Heinäkuussa en kuunnellut yhtään äänikirjaa ja fyysisiä kirjoja on kesken useampia. Osa on ammattikirjoja, joita tuskin tulen tänne luetteloimaan. Kesäkuun alussa halusin lainata jonkin kivan kesäkirjan kesälle. En muista enää kriteereitä tälle kirjalle, mutta todennäköisesti: helppo chick lit kirja, jonka voi ottaa mukaan joka paikkaan. 

Kirja oli kiva ja ajoi juuri asiansa eli kivaa ja kevyttä kesälukemista, jota voi lukea missä vaan. Ja niin sitä onkin luettu lähes missä vaan: rannalla, autossa, kahvilassa, puistossa yms. Kirja oli myös hieman koukuttava, vaikka siinä ei sen suurempaa juonikuviota ollutkaan. Toki kirjoissa on minusta aina jonkinlainen juoni ja niin se oli tässäkin. Juoni oli kuitenkin ihan hyvä. Tykkään tällaisista ihmissuhdekirjoista, johon voi uppoutua ja joita voi lukea sivun silloin, sivun tällöin. 

Olen myös laittanut kirjastosta varaukseen Satu Rämön kirjoja, siis näitä Hildur, Jakob ja Rosa ja Björk kirjoja. Tuli vain tunne, että nyt voisi lukea sellaisen. En ole kyllä nähnyt vielä tähän mennessä näin pitkiä varausjonoja, yli tuhat noissa uusimmissa kirjoissa. Hildur on seuraava kirja, jonka luen ja jonka jo sain varauksesta. Katsotaan, ehdinkö lukea sen eräpäivään mennessä. Jos en, sitten vain uudestaan varaukseen, eihän se maailmanloppu ole vaikka ei saisi luetuksi.

Luetko sinä kesällä kirjoja? Vai oliko äänikirjat enemmän suosiossa?

PS: Huomenna Lapasboksin elokuun teema! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti