tiistai 23. maaliskuuta 2021

Miesten lyhytvartiset villasukat jämälangoista

Maaliskuussa on ollut jämälankojen kuluttaminen mielessä ja olenkin neulonut raidallisia sukkia sekä myös yhden kivan mallin. Sen mallin keksin ihan siinä hetkessä, kun oli tylsää ja aloin vain neuloa jotain. Olin niin fiiliksissä, kun sain kehiteltyä kivan jämälankamallin, joka on muuten vielä jonkinlaista kirjoneuletta. No siitä lisää myöhemmin, mutta nyt ajattelin esitellä miesten lyhytvartiset villasukat. 


 

Nämä tulivat oikeastaan aika lailla tarpeeseen, sillä edelliset miehen villasukat olivat todella puhki ja rikki. Olin paikannutkin niitä jo kerran, mutta ehkä se on tämä etätöiden lisääntyminen, kun villasukatkin kuluvat puhki :D Joten ei muuta jämälangoilla leikittelemään ja valitsemaan sopivia värejä! Tällaiset lyhytvartiset villasukat neuloo kyllä nopeasti, vaikka ensin on neulottava vähän inhokkihommia kuten resori ja kantapää. Eivät ne sinänsä ole inhokkihommia, mutta tavallaan lyhytvartisissa sukissa pääsee vasta niiden jälkeen neulomaan kunnolla. Näitä voisi kait kutsua palkkiraitasukiksikin, sillä neuloin vähän paksummat raidat. Sain hyvin kulumaan noita monivärisiä keriä, jotka eivät sinänsä ole ihan omia suosikkeja. Nyt niitä ei taidakaan enää löytyäkään, jess! :)

Samoissa tunnelmissa neuloin parit muutkin lyhytvartiset villasukat, sillä niihin saa niin kivasti kulutettua jämälankoja ja valmistuvat nopeasti. Vaikka kaipaankin pidempikestoisia neuleprojekteja, mutta tykkään, että samalla on nopeita valmistuviakin töitä. Päättelykasa on taas ollut viime aikoina suhteellisen suuri ja pakko tsempata sen kanssa tai muuten se kasvaa kasvamistaan. :D

Päätteletkö sinä heti työn valmistuttua vai useita töitä samalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti