perjantai 12. maaliskuuta 2021

Viime keväästä opittua

Tämä postaus oli pitkään luonnoksissa ja nyt selatessani luonnoksia, niin päätin julkaista sen. Olin aiemmin kirjoittanut näitä ajatuksia siitä, mitä viime keväästä on opittu. Onkin kiva tälleen nyt lähes samassa tilanteessa palata näihin, ja pitävätkö vielä paikkaansa. :D Nämä eivät ole mitään poliittisia opittuja asioita vaan ihan puhtaasti liittyy omaan käsityöminään :D  Tummalla olevat asiat ovat siis kirjoitettu joskus viime vuonna ja sen jälkeen on tämän hetkisiä ajatuksia. 
** Tykkään, että on meneillään useita eri asioita ja monia projekteja. Kyllä, ehdottomasti! Vaikka välillä kiire ja hektisyys ahdistaa, stressaa ja ärsyttääkin, mutta pohjimmiltani pidän siitä, että meneillään on useita projekteja. Tämän takia itsellä on useita keskeneräisiä käsitöitäkin ja voi sujuvasti vaihtaa käsityöstä toiseen, jos toinen tökkii.

** Tylsistyn helposti. Pitää paikkansa! Tämä on huomattu nyt viimeisen vuoden aikana. Nyt kun on jo eletty jo lähes vuosi tätä kummallista aikaa, niin olen kyllä huomannut, että kotoilu on tylsääkin tylsempää. Ainakin näin paljon vietettynä. Viihdyn kyllä kotona todella hyvin, mutta viimeisten kuukausien aikana on kyllä alkanut välillä tökkiä todella paljon. Tämän takia olen kehitellyt itselleni uusia juttuja, jotta elämä olisi edes hitusen kivempaa :D Nimittäin uusien asioiden tekeminen on ihan parasta näinä aikoina! Sen olen myös oppinut, että luovuus vaatii tylsiäkin hetkiä ja monesti mitä tylsempää on ollut, niin juuri silloin olen saanut parhaat ideat.

** Rakastan neulomista, enkä usko, että neulominen vähenee kesällä. Tämä on totta, ja eipä se neulominen vähentynyt lähes yhtään viime kesänä. Toki neulejumeja ja sukkaähkyjä on koettu, mutta ei yhtään samalla tapaa kuin aiemmin. Yleensä olen vain lopettanut neulomisen, enkä neulonut yhtään, mutta nyt se on siirtynyt joko neulesuunnitteluun ja ideoimiseen tai muiden töiden neulomiseen.

** Neulon vuodenaikojen mukaan. Juu ja ei. Tässä vissiinkin olen tarkoittanut värejä ja siltä osin pitänee ehkä paikkansa. Nyt tekee mieli neuloa keltaisella ja hempeillä väreillä, kun taas syksyllä tummanpunainen ja lila varmaan korostuvat enemmän. Mutta koska neulon lähes läpi vuoden, niin mitään sellaista neulomisbuumia ei ole kyllä ollut, enkä esim. neulo vain talvella villapaitoja. Voin neuloa villapaidan ihan yhtä hyvin kesällä.

** Minusta ei tulisi leivontabloggaajaa. Tämä on mielenkiintoinen kohta, sillä olin kirjoittanut tähän jatkoksi että "en usko, että kehittelisin omia reseptejä". Ja niitä olen kyllä kehitellyt ja leiponut paljon. Tähän voisi vielä oikeastaan lisätä, että minusta ei tulisi pelkästään leivontabloggaajaa. En usko, että kirjoittaisin pelkästään resepteistä ja leipomuksista tai leipoisin niin innokkaasti. En tosin tykkää kategorisoida itseäni enkä muita tietyn aiheen mukaan ja siksi tykkään blogiinkin tehdä erilaista sisältöä eri aiheista. Sopivasti aasinsiltana ensi viikolla muuten jaan pitkästä aikaa yhden reseptin, joka on sokeriton ja vehnäjauhoton.

Mitä sinä olet oppinut viime keväästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti