tiistai 9. maaliskuuta 2021

Villasukkien uusi vuosi -kirja, kuinka suunnitelmat toteutuivat?

Lupasin Lempivillasukkia -kirjan postauksessa, että kerron, kuinka suunnitelmat toteutuivat vaiko ei Villasukkien uusi vuosi -kirjasta, joten tässä se tulee. Aikaisempi postaus kirjasta löytyy täältä. Kerroin postauksessa mm. kolme omaa suosikkia ja sen, että minkä mallin ajattelin silloin pistää puikoille ensimmäisenä. Kerroin postauksessa Vaivihkaa -mallista, Naurava kulkuri -mallista ja Soulmates -mallista, jotka olivat silloin kolme omaa suosikkiani. Ja ovat kyllä ehdottomasti edelleen. Tuolloin suunnittelin laittavani Nauravan kulkurin ensimmäisenä, mutta kappas, se ei kyllä ole toteutunut. Tai yritin kyllä neuloa sitä, mutta koin sen ehkäpä liian monimutkaiseksi siihen hetkeen, ja taisin purkaa sen loppujen lopulta. Mutta kiva on huomata, että Vaivihkaa -malli on neulottu. Ei ne suunnitelmat aina mene putkeen, mutta usein kyllä. Soulmatesia en ole vieläkään saanut aikaiseksi neuloa, vaikka malli on edelleen ihan järjettömän kaunis. Minulla on kyllä vähän samantapainen malli keskeneräisenä Niinalta, josko se tulisi valmiiksi piakkoin. 

Nyt kun katson tuota kuvaa, niin voisin todeta, että olisipa kesä! <3 Olen kyllä talven ystävä 110 %, mutta tuo harmaa aika ja loska saa mielen kaipaamaan kesää. Minne se lumi oikein hävisi :D  Lumet voisi sulaa yhdessä yössä pois, niin maaliskuu olisi asteen verran kivempi!

Neulekirjat ovat kyllä kivoja omistaa itse, sillä kirjaston neulekirjoissa on se huono puoli, että ne pitää palauttaa aivan liian aikaisin. Näin kävi 52xvillasukat -kirjalle, ja en ole vieläkään saanut sitä aloitettua työtä valmiiksi. Pikku hiljaa, pikku hiljaa :D Olen muutenkin selaillut Villasukkien uusi vuosi -kirjaa viimeisen vuoden aikana ja aina katsonut malleja sillä silmällä, mitä pistää puikoille seuraavaksi. Olisi varmaan muuten pitänyt pistää sukkalottoon joku malli siitä, niin olisi tullut varmaan jo neulottua se :D Jollain tasolla vie aikaa, kun ehtii tutustumaan neulekirjoihin. Ensin täytyy tietenkin selata mallit läpi, seuraavalla kerralla tutkitaan malleja tarkemmin ja seuraavilla kerroilla otetaan puikoille malleja. 


Tällä hetkellä voisin neuloa nuo kolme omaa suosikkiani. Ehkäpä tässä palmikkomaniassa voisin nyt yrittää Nauravaa Kulkuria, josko se valmistuisikin. On niin paljon kaikkia kivoja mallia, että ajanpuutehan tässä tulee (tai on jo), mutta onneksi sentään voi haaveilla näistä malleista ja aloittaa sitten, kun on sopiva hetki.

Mitä sinä olet neulonut Villasukkien uusi vuosi -kirjasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti