torstai 4. maaliskuuta 2021

Helmikuun kulutus: Neuleähkyä, sukkajumia ja uusia aloituksia

Helmikuu - kuukausi, joka menee aina ihan extranopeasti johtuen sen lyhkäisyydestä. Helmikuussa mieli ja ajatus oli hyvin pitkälti villapaidoissa, vaikken sellaista saanut sitten lopulta aloitettua. :D Helmikuussa koin villasukkaähkyn, joka jatkuu osittain edelleen. Pidin myös pienen tauon omista malleista, mutta ei hätää, maaliskuun sukkapari on kyllä tulossa. Välillä vain täytyy ottaa pieniä luovia taukoja suunnittelusta. 


 

Lankaa kulutettu: 953 g

Lankaa ostettu: 300 g

Helmikuun alussa ostin Tokmannin tarjouksesta kolme kerää, aika hetken mielijohteesta, mutta väri oli niin herkullinen, että en voinut olla ostamattakaan. Näistä keristä muuten tulee joko maaliskuun tai huhtikuun sukkapari. Kulutus kuitenkin ylitti ostomäärän reilusti, joten plussan puolella ollaan. Helmikuussa valmistuneita töitä oli enemmistönä sukkia, mutta pari muutakin töitä sinne mahtui. Jossain vaiheessa helmikuussa tein lankainventaariota eräiden todella vanhojen lankojen kanssa. Koska jämälankavuosi kattaa myös tällaisten lankojen "hävittämisen" niin päädyin ottamaan koukulle virkatun korin. Kerron siitä piakkoin lisää. Näistä "löytyneistä" langoista tarkoitus on tehdä myös toppi / paita sekä myös donitsi. Lisäksi neuloin myös kirjoneulepipon, jonka neulominen yllätti itsenikin. 

Kuvassa on muuten helmikuussa valmistuneita töitä. Ryhmä Haun Samppa -villasukat tuli neulottua sukkaloton ansiosta ja niistä olenkin kertonut aiemmin jo blogissa. Vasemmalla alhaalla on sellaiset Chunky palmikkosukat, jotka neuloin Novitan Musta Lammas -langasta, joka on Isoveli-langan vahvuinen. Ohje on omaa käsialaani ja voisinkin maaliskuussa esitellä ne tarkemmin blogin puolella. Ja viimeisenä on helmikuun sukkapari, jonka ohjeen saat mm. Me ja Te -verkkokaupasta. Kiitos muuten kaikille, jotka ovat ostaneet neuleohjeitani <3 Päätin vielä pitää viime vuoden mallit alennuksessa viikon tai pari. Kaikki suunnittelemani ohjeet ovat myös Ravelryssä; sieltä löydät lisäksi ilmaiset neuleohjeeni. (Huom! Alennus on valitettavasti vain mejate:n puolella, sillä en ole ehtinyt lisäämään sitä ravelryyn)

Mitä sinä neuloit helmikuussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti