sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

DIY: Raitaiset jämälankasukat - kiitos sukkaloton!

Näissä sukkaloton arvoissa ja numeroissa menee kyllä vähän sekaisinkin jo. En nimittäin enää muista, että monesko arpa tämä oli. Taisi olla ensimmäisten joukossa kuitenkin. Edelleen tämä idea on kyllä ihan mahtava, sillä näin tulee neulottua sellaisia ikuisuusideoitakin ja eipähän tarvitse miettiä pitkään seuraavaa työtä. 


 

Neuloin pitkästä aikaa raitasukat ohuilla raidoilla ja aika kivat, sanoisin. En ollutkaan pitkään aikaan neulonut ohuilla raidoilla sukkia, ja se tuo vaihtelua. No, ainakin päättelyyn, sillä näiden päätteleminen ei ole vieläkään valmis. Yleensä pyrin siihen, että päättelen heti, kun sukat ovat valmiina ja kuvaan sen jälkeen. Mutta näissä piti hieman oikoa. Muuten nimittäin en olisi vieläkään esittelemässä näitä. Pitäisi kyllä opetella se lankojen päättely samalla kun neuloo, niin ei olisi näin suurta urakkaa. 

En tiedä, tuntuuko se vain siltä, vai ovatko jämälangat oikeasti jo vähentyneet, mutta jollain tasolla minusta ne ovat vähentyneet huomattavastikin. Nimittäin tuo jämälankarasiani menee kiinni, ja yhdessä vaiheessa se ei mennyt. :D Muistaakseni vielä taitaa olla yksi arpa sukkalotossa jämälankoihin liittyvää ja en malttaisi odottaa, että pääsisin taas neulomaan jämälangoilla. Siinä yhteydessä voisi kokeilla sitä päättelemistekniikkaakin. 


 

Mutta tässä taas kiva vinkki pienen pienien jämälankojen tuhoamiseen. Sopivan ohuet raidat. Ja jos jämälankoja on niin vähän, niin silloin voi tehdä lyhytvartiset sukat :D Seuraavan sukkaloton parin esittelemiseen taitaa mennä hetki. Nimittäin tällä hetkellä on menossa sellainen arpa, jonka neulominen ei kiinnosta yhtään. Arpa koski keskeneräistä työtä, joka on ollut kesken (=yksi sukka valmiina ) jo todella kauan. :D

Kumpaa sinä neulot mieluiten: jämälankasukkia vai muita sukkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti