tiistai 27. huhtikuuta 2021

3 suosikkia Novitan kesänumerosta 2021

Mulla on jokin rutiini, että ostan aina käsityölehtien kesänumeroita. Liekö se sitten oletuksena, että kesällä neuloo enemmän vai onko käsityölehtien kesänumerot houkuttelevampia. No mene ja tiedä, mutta ostin taas Novitan kesänumeron. Jollain tasolla harvemmin tulee neulottua käsityölehdistä, mutta niitä on kuitenkin ihana selailla. Ehkä se on se kesä, laiturit, lämmin ilma ja käsityölehdet <3 Ajattelin kertoa nyt kolme suosikkiani Novitan kesänumerosta 2021. 

Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi Orkidea -kesätoppiin. Hauska sattuma, mutta olin juuri lehden ostamista edellisenä päivänä miettinyt kesätopin aloittamista. Tämä Orkidea -toppi on minusta aika nätti ja voisin neuloa sen vaikka heti. Tämä toppi on suunniteltu mm. Cotton Soft -langalle ja itselle se lanka onkin jonkin verran tuttu. Tätä toppia varten langat pitäisi kyllä ostaa, sillä en suurta määrää omista Cotton Softia kotona. Muutamia Cotton soft keriä löytyy kyllä, mutta en ole varma, löytyykö tarpeeksi ja löytyykö sopivia värejä. En neuloisi ehkä tätä vihreällä, mutta jokin ihana vaalean sävy olisi valintani tai sitten tumma.

Toisena suosikkini ovat mitkäpä muut kuin lyhytvartiset sukat Niina Laitisen suunnittelemana. Niinasta on tainnut tulla mun suosikkineulesuunnittelija, sillä tykkään erittäin paljon hänen malleista. Oli ehkä myös pieni yllätys, että lehdessä oli Niinan malleja. Ainoaksi valinnaksi jäisi vain, että kummat sitä neuloisi vai neuloisiko molemmat :D Tämä Madeleine -malli on kyllä kaunis <3 Lyhytvartisissa sukissa on myös se hyvä puoli, että ne saa aika varmasti neulottua 100 g kerästä, eikä tarvitse jännittää, että riittääkö lanka. Ne myös valmistuvat todella nopeasti ja kuten lehdessä on mainittu, niin ne voisivat olla myös hyvä mökkituliainen. 


Kolmantena suosikkini on Novitan Louhetar -langasta neulotut Yrttitarha -sukat. Tässä mallissa huomioni kiinnittyi kauniiseen pitsikuvioon, joka jatkuu kärkeen asti. Ainut harmitus on, että mulla ei ole Louhetar -lankaa yhtään, joten niitä en ainakaan ihan heti voi aloittaa. Mietin, jo vaihtoehtoista lankaa omista lankajemmoista, mutta jostain syystä haluaisin neuloa nämä juuri Louhetar -langasta. Olisi myös varmasti mielenkiintoinen tuttavuus tuo lanka, sillä en ole koskaan neulonut sillä ja jos sillä saisi näinkin ihanat sukat, niin varmasti neuloisin jatkossakin. Vaikka en yleensä välitä raitalangoista, mutta nämä oikeastaan täytyisi neuloa raitalangalla, että tulisi näin nätit <3

No tässäpä minun kolme suosikkiani Novitan kesänumerosta. Oletko sinä jo tutustunut siihen? Ostatko kesäisin enemmän käsityölehtiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti