torstai 1. huhtikuuta 2021

Maaliskuun kulutus: Villasukkia ja pari suurempaa projektia

Maaliskuu meni odotettua paremmin lankojen oston suhteen. Maaliskuun alun jälkeen kuvittelin, että maaliskuussa tulee ihan älyttömästi ostettua lankoja. Mutta jostain on opittu, nimittäin en esimerkiksi kässämessut netissä -tapahtumastakaan ostanut yhtään lankaa. :D Lankojen ostot keskittyivät siis aivan kuun alkuun, ja loppukuun osasin olla ostamatta lankaa, vaikka olikin aika hyviä tarjouksia. Osa ostetuista langoista tuli myös heti puikoille. 


Lankaa kulutettu: 945 g

Lankaa ostettu: 900 g

Maaliskuussa valmistui jokseenkin paljon käsitöitä, suurin osa oli kuitenkin sukkia eri muodoissa. Taidan olla sukkaneuloja. :D Mutta maaliskuussa aloitin myös kevätpaidan sekä huivin, tai oikeastaan kaksikin huivia :D Koska olen kuitenkin vielä suht kokematon huivineuloja, niin päätin keskittyä vain yhteen huiviin kerralla ja toisen huivin vuoro on, kun toinen on valmis. :D Kulutetut langat menivät hitusen yli ostojen. Tuntui, että neuloin paljon maaliskuussa, mutta jotenkin valmistuneet työt vaikuttavat vähäisiltä. Tämä varmaan johtuu, että suurimmat projektit (paita, huivit...) eivät vielä näy maaliskuun tilastoissa ja eivätkä ole myös vielä kulutuksessa. 

Huhtikuulle toivon omien mallien valmistumista ja julkaisua sekä myös jonkin em. työn valmistumista. Alkuperäinen tavoite oli saada valmiiksi kevätaurinkohuivi pääsiäiseen mennessä, mutta näyttää siltä, ettei se valmistu siihen mennessä. 4.osio on yllättävän raskas ja pitkä, mutta eiköhän se mahdollisesti valmistuisi huhtikuussa. :D

Miltä sinun maaliskuusi näytti käsitöiden osalta?

 

2 kommenttia:

  1. Osallistuin myös Kevätaurinko -huivin neulomiseen ja sainkin sen valmiiksi, tosin langan loppumisen takia en tehnyt koko ohjeen mukaan loppuun asti. Sinun huivistasi on tulossa hieno 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ootpa ollut nopea! Mulla nyt vähän tökkii toi huivi kun joku virhe tapahtui vaikka oon seurannut ohjetta koko ajan niin en tiedä miten jatkaisin... Mutta kiitos, kyllä tämä valmistuu toivottavasti huhtikuussa!

      Poista