tiistai 1. kesäkuuta 2021

Toukokuun kulutus: 2 suurempaa työtä valmistunut

Miten musta tuntuu, että aloitan aina samalla tapaa nämä kuukausikoosteet? :D Toukokuu meni vauhdilla ja hyvin monipuolisin ajatuksin. Toukokuussa ei tullut lankaostoja yhtään, mikä on aina vain positiivista. Valmistuneita töitä tuli toukokuussa 8 kpl, joista kaksi on suurempaa projektia. Suuremmissa töissä on se etu, että kulutus siinä kuussa on suurta ja menee varmasti yli lankojen oston ellei nyt ole ostanut mahtimääriä lankoja. Mielessä oli kyllä muutamat langat, mutta eipä niitä ehtinyt kotiuttaa.


Kulutetut langat: 1142 g

Ostetut langat: 0 g

Toukokuussa sain vihdoin valmiiksi Kevätaurinkohuivin, jonka valmistumista olin jo odottanut. Siitä kerron kuitenkin enemmän kesäkuussa. Vihdoinkin valmistui myös toinen kevätpusero, ja nyt jo hieman kaipailenkin suurempia töitä puikoille :D Toukokuussa sain myös kirjastosta lainaan 52 x villahuivit ja mielenkiintoista nähdä, innostunko tekemään sieltä jonkin huivin. Samanlaisen sukkakirjan kanssa kävi vähän köpelösti ja sieltä ei sitten valmistunutkaan mitään. Kuukaudessa on mahdoton saada huivi valmiiksi, mutta ehkäpä kesäprojektiksi tai syksylle? Vaikka huiveja ehkä käyttää vähemmän, niin niitä on kuitenkin kiva neuloa ja antaa sellainen lahjaksi. Ei minusta suurta huivineulojaa tule, mutta ehkä huivi tai pari vuodessa voisi olla sopiva määrä neuloa. 

Kesäkuulta odotan erään suuremman projektin aloitusta. Sitä varten pitäisi mahdollisesti tilata langat ja alustava suunnitelma on jo tehty. Projektien aloitus on itselleni aina se hankalin kohta, koska purkamiselta ei aina voi välttyä ja välillä ei ole täysin varma siitä, mitä on tekemässä :D Odotan myös uusien mallien julkaisua, sillä toukokuussa on suunniteltu myös omia malleja.

Mitä sinä neuloit toukokuussa?

4 kommenttia:

 1. Minä kudoin sukkia ja aina vain sukkia, mutta taisi mukaan mahtua yksi pitsihuivikin. Ihan samalla lailla en tainnut onnistua tuon langanostamisen kanssa, muutama kerä tuli hamstrattua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat on <3 Pitsihuivi kuulostaa ihanalta! Onneks on aina uusi kuukausi :D

   Poista
 2. Niin se vain kesäkuu koitti, minne se toukokuu katosia (^__^)'

  Onneksi olkoon isojen töiden valmistumisista! :3 Se on aina muikea tunne kun saa pitkään jatkuneen työn pois puikoila ja käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, näinhän se on! Vielä pitäisi toki kuvata nämä valmistuneet, miten siinä kestääkin.... :D

   Poista