perjantai 25. kesäkuuta 2021

Juhannusviikon parhaat

Hiphei, keskikesän juhla on just nyt täällä ja ajattelin tulla listaamaan juhannusviikon parhaimpia juttuja. 


 

** Helle. Kesäkuussa meitä on hellitty lämmöllä ja auringolla ja musta tuntuu, että tästä kesästä tulee ihan kiva, vaikka ulkomaan rannoista voi vain haaveilla. Tuntuu, että Suomen kesä menee aina niin nopeasti eli juuri kun tottuu tähän lämpöön, niin syksy on jo ovella. Toisaalta, nykyvuosina kesät (tai lämpö) ovat jatkuneet syyskuulle asti, mikä on mielestäni kiva asia. Syksy tuntuu lyhyemmältä ja kivemmalta, kun syyskuu on vielä lämmin kuukausi.

** Omien sukkalaatikkomallien edistäminen. Vihdoinkin! Muuta tämä kohta ei oikeastaan tarvitse. :)

** Kesätoppi. Kuten  edellisessä postauksessa kerroin, olen vihdoin löytänyt sen kesätoppimallin, mistä olen haaveillut jo pidempään. Lehdessä se on neulottu Cotton softista, mutta meinaan neuloa sen Dropsin langoista, sillä varastossani on niitä paljon. Ehkä olisi myös Cotton softiakin, mutta ei ehkä sellaisessa värissä, mistä haluaisin topin. 

** Kesäkukat. Myöhästyin lupiinien keräämisestä jonkin verran, sillä tuntuu, että ne ovat jo vähän menneet pois etelä-Suomessa. Lupiineista saa ihan kivan ja näyttävän kesäkimpun, mutta nyt ei enää viitsi kerätä niitä, kun ovat jo vähän huonoja teiden varrella. Mutta onneksi on sentään muita kesäkukkia. Minusta päivänkakkarat ovat jotenkin aurinkoisia ja pirteitä kesäkukkia ja niitä kun katsoo, niin tulee aina hyvälle mielelle. :) 

** Parvekeaamiaiset. Parvekeaamiaiset best tällä hetkellä! <3 Meillä on oikeastaan aika kivan suuntainen parveke, sillä aamuisin ja iltaisin siellä ei ole järkyttävän kuuma. Järkyttävä kuumuus on oikeastaan vain klo 12-15 välillä. Mikä siinä onkin, että aamiainen maistuu paremmalta parvekkeella. Siellä olen myös neulonut nyt pari riviä aamuisin, kun on tarvinut saada pientä meditaatiota :D

Mutta nyt toivottelen kaikille oikein ihanaa juhannusta! Nauttikaa, syökää hyvin, ja olkaa varovaisia vesillä! Palataan ensi viikon puolella, jolloin onkin luvassa kirjakooste, kesäkuun valmistuneita ja langan ostoja!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kesäajatuksia. Minulla on nyt koko kesäkuu hujahtanut ohi muuttokiireiden kanssa mutta nyt olen lomalla ja toivon ehtiväni rauhoittua ja tekeväni kaikkia kivoja kesäjuttuja. Uimassa kävin paljon juhannuksena ja se oli ihanaa! Jotain kivaa lomakäsityötä pitäisi nyt ottaa työn alle myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi muutto on jo takanapäin ja voit jo lomailla! :) En malta odottaa, että minkä lomakäsityön keksitkään... :D

      Poista