perjantai 4. kesäkuuta 2021

Kesäkuun ekan viikon keskeneräiset

Tällä viikolla vaihtui jo kesäkuu ja aika hurjaa vauhtia aika taas kuluu. Tajusin myös tässä tällä viikolla, että mullahan on hyvin vähän tällä hetkellä keskeneräisiä neuletöitä. Kaipaisin jotain suurempaa työtä puikoille. Nyt kun kaksi suurempaa valmistui toukokuussa, niin mieli haluaisi aloittaa taas suuremman projektin. En tiedä, olisiko se kesätoppi vai -paita. Toppi voisi tuoda vähän vaihtelua puikoille, kun tässä nyt on jo kaksi puseroa tehty. Muutamia mallejakin olen jo silmäillyt sillä silmällä.

Kesäkuun jälkeen ollaan puolivälissä sukkalaatikkoprojektinkin suhteen. Ja täytyypä muuten todeta, että 1 neuleohje per kuukausi on ollut aika tiivis tahti. Olen siitä jäljessä edelleen, mutta pieni luotto on, että tänä vuonna on 12 omaa neuleohjetta ja sukkalaatikko täynnä! Voi olla, että olen väärässä ;) Se nähdään sitten joulukuussa. Seuraavan mallin suunnittelu on periaatteessa testineulojia vaille valmis. Mutta jostain syystä alan aina himmailla tietyssä vaiheessa. Lisäksi olen kyllä suunnitellut ajatustasolla seuraavaakin mallia ja ensimmäiset draftit piirretty. 


Palataan takaisin keskeneräisiin. Tällä hetkellä kesken on siis:

** oma malli

** sukkalottomalli

** eräs Niina Laitisen ikuisuuskeskeneräinen

** Novitan Yrttitarhamalli

** vauvan neulepaita

Suurin osa keskeneräisistä on sukkia, mutta ohjeista, eikä villiä raitasukkaneulomista :D Enää en ole neulonut tänä vuonna niin paljon raitasukkia, sillä viime vuonna niissä tahti olikin aikamoinen. Hetkeen en ole myös neulonut jämälangoista mitään. Tilanteeseen varmaan täytyisi tehdä pieni muutos, sillä jämälankakori pursuilee taas ajoittain ;)

Neulotko sinä mieluummin kesäpuseroita vai kesätoppeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti