tiistai 22. kesäkuuta 2021

Throwback viime vuoden kesäkuuhun

Viime aikoina olen tykästynyt Novita -lehtiin ja kävipä niin, että tilasinkin sen tässä tämän vuoden huhtikuussa. Siitä tosin pääsen nauttimaan vasta loppukesästä, mutta katsotaanpa viime vuoden kesänumeroihin. Nimittäin viime kesänä taisin neuloa ensimmäisen topin, josta löytyy esittely täältä. Nyt olen taas kesätoppia vailla ja ehkä vähän ohuemmasta langasta. Näin instagramissa erään neulojan neulomana kivan topin viime vuoden kesäextrasta ja täytyipä ottaa lehti uudelleen selaukseen. 

 


Jollain tavalla noihin lehtiin täytyy varata enemmän tutustumista, sillä en heti kiinnittänyt huomiota ollenkaan tähän toppiin. Ehkä se on kuvassa oleva valkoinen väri, mikä ei säväyttänyt, vaikka kuitenkin käytän neutraalin värisiä vaatteita. Jostain kumman syystä harvoin neulon vaaleilla väreillä (paitsi se kesäpaita tänä keväänä :D ) Tai sitten yksinkertaisesti vain, kun näin tämän topin eri värissä toisen neulomana, niin se vaikutti kivemmalta ja jotenkin siinä samalla tajusi niinkin yksinkertaisen asian:  sen voi neuloa eri värillä kuin lehdessä. :D

Tämä toppi olisi nyt seuraava pidempi aikainen projekti ja aloitinkin sen jo hiljattain. Malli vaikuttaa kivan simppeliltä. Näin sitä vain inspiroituu omasta blogista, toisista neulojista ja vanhoista käsityölehdistä :D

Neulotko sinä vanhemmista käsityölehdistä myöhemmin vai aina heti?


2 kommenttia:

  1. Useimmiten neulon vanhemmista käsityölehdistä. Minulla jää aina to do -listalle juttuja, joihin ehdin palata myöhemmin tai sitten selaan jotain vanhoja ja huomaan, että hei, olipas tämä sittenkin kiva malli. Harvoin neulon mistään uusimmasta lehdestä saman tien mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, parasta on kyllä, kun saa selata rauhassa vanhempia käsityölehtiä niin löytää jotain kivaa! Harvemmin vain ehdin selata vanhempia käsityölehtiä mutta pitänee ottaa tavaksi :)

      Poista